Δείτε τον Lewis Hamilton να καθαρίζει παραλία της Μυκόνου από τα σκουπίδια

Δείτε τον Lewis Hamilton να καθαρίζει παραλία της Μυκόνου από τα σκουπίδια

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές του ο Βρετανός πιλότος της Mercedes Benz, Lewis Hamilton λίγες μέρες πριν ξεκινήσει την προετοιμασία για το Grand Prix του Βελγίου. O πρωταθλητής της Formula 1 βρίσκεται στο ελληνικό νησί από το περασμένο Σαββατοκύριακο και έχει επισκεφθεί σχεδόν όλα τα διάσημα beach bar, αλλά χθες θυσίασε μερικές ώρες από τις διακοπές του για να στείλει ένα μήνυμα με οικολογική συνείδηση.

Δείτε τον Lewis Hamilton να καθαρίζει παραλία της Μυκόνου από τα σκουπίδια-1

Σε βίντεο που δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Instagram και Twitter εμφανίζεται με την παρέα του να καθαρίζει μια παραλία της Μυκόνου από τα σκουπίδια και τα πλαστικά απορρίματα.

Δείτε τον Lewis Hamilton να καθαρίζει παραλία της Μυκόνου από τα σκουπίδια-2

«Είμαι σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου και βρήκαμε αυτό το χάλι. Δεν μπορούσαμε να αδιαφορήσουμε. Όλοι πρέπει να δράσουμε. Πρέπει να σταματήσουμε να στηρίζουμε εταιρείες που στηρίζουν τα κέρδη τους στην εκμετάλλευση του όμορφού πλανήτη μας και του περιβάλλοντος», λέει καθώς δείχνει την μικρή παραλία του νησιού την οποία επισκέφθηκε με τους φίλους του για το μπάνιο τους. Στη συνέχεια όλοι μαζί αρχίζουν να μαζεύουν τα σκουπίδια από την παραλία και στο τέλος ο Hamilton δείχνει πώς άλλαξε η παραλία. Ο Βρετανός καθάρισε με τους φίλους του όλη την ακτή και προτρέπει τον κόσμο να μην αγοράζει προϊόντα από πλαστικό και πολυεστερικά υλικά, ενώ στο τέλος αναφέρει ότι όλη η επιχείρηση καθαρισμού διάρκεσε δύο ώρες και τώρα αυτός και οι φίλοι του μπορούν να απολαύσουν την καθαρή παραλία.

Δείτε εδώ το video που δημοσίευσε.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή