ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία στην «Κ»: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει γιατί έχασε τους οικείους της

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Συγκλονίζει η μαρτυρία στελέχους του δημοτικού συμβουλίου της Ραφήνας σήμερα στην «Κ», στην οποία περιγράφει την συνάντησή του με μια γυναίκα στο Μάτι η οποία πήγαινε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει επειδή είχε χάσει όλους τους οικείους της. «Προσπάθησα να τη μεταπείσω», λέει χαρακτηριστικά.  

«Πριν από δύο ημέρες», λέει χαρακτηριστικά. «Ημουν στο Μάτι και έπεσα πάνω σε μια γυναίκα που πήγαινε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει επειδή είχε χάσει όλους τους οικείους της. Προσπάθησα να τη μεταπείσω. Μου φώναξε να μην την πλησιάσω γιατί είχε πολλές μέρες να πλυθεί και ήταν βρόμικη. Μου φώναζε να την αφήσω ήσυχη. Δεν ήθελε βοήθεια για το παραμικρό, ήθελε να βρει την ειρήνη της. Δεν ήξερα τι να κάνω. Επειτα ήρθε μια άλλη γυναίκα που είχε χάσει τον γιο της και κατάφερε να τη μεταπείσει με έναν τρόπο που εγώ δεν είχα…».

Το σκηνικό της ιστορίας που έχει συγκινήσει το διαδίκτυο συμπληρώνει η περιγραφή της «νεκρικής ησυχίας» που επικρατεί σήμερα στο Μάτι, όπου ακούγονται μόνο οι φωνές των εναεριτών της ΔΕΗ και των ανθρώπων που περνούν καλώδια του ΟΤΕ. Οι τεχνίτες αυτοί και ο στρατός από ξένους ειδικούς που περιπολούν με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική στους δρόμους δίνουν λίγη ζωή στο θέρετρο της Ανατολικής Αττικής. 

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο της «Κ».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ