Νέα δομή Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνει ο Αλ. Τσίπρας

Νέα δομή Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνει ο Αλ. Τσίπρας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη θα μεταβεί το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού από εκεί αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο του για την Πολιτική Προστασία.

Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μπορούν να απευθύνονται όσοι θέλουν να λάβουν γνώση του καταλόγου με τα ονόματα των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική,  όπως ανακοινώθηκε από τη Γραμματεία. 
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΓΓΠΠ, «ο κατάλογος με τα ονόματα των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική τηρείται στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όσοι θέλουν να λάβουν γνώση, έπειτα από αίτησή τους».
 
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της ΓΓΠΠ είναι η www.civilprotection.gr και η ταχυδρομική: Ευαγγελιστρίας 2, 105 63 Αθήνα. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της ΓΓΠΠ είναι τα ακόλουθα: 2131510163, 2131510186, 2131510176. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή