Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση είναι η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη, όπου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του συνθέτη στις ερμηνείες της κορυφαίας ερμηνεύτριας. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Τεχνόπολης, Ηράκλειο.

• Την έκθεση σύγχρονης τέχνης «Αστερισμοί στο χώμα» παρουσιάζουν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και ο πολιτιστικός οργανισμός ΝΕΟΝ στο κτίριο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κουφονησίου με έργα 10 καλλιτεχνών. Ανω Κουφονήσι.

• Στο πλαίσιο του «Samos Young Artists Festival», που διοργανώνεται από το Ιδρυμα Schwarz σε καλλιτεχνική διεύθυνση Masha Ilyashov και Αλέξη Καραϊσκάκη – Νάστο, παρουσιάζεται το ρεσιτάλ πιάνου «A portrait of a Young Artist», με τον Maxim Lando στο πιάνο. Στις 8.30 μ.μ. Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου.

• Η μεγάλη έκθεση «Νερό και Αρχαιότητες» που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου, περιλαμβάνει τέσσερις επιμέρους εκθέσεις από καλλιτέχνες του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας, που εργάστηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου. Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου, Πιερία.

• «Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής» για τρεις ημέρες στο πλαίσιο του 4ου Loutraki Festival με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου, της Ορχήστρας Δωματίου του Φεστιβάλ κ.ά. Πνευματικό Κέντρο, Αμφιθέατρο Ποσειδώνα, Λουτράκι.

• Την ατομική έκθεση ζωγραφικής «Paper Scissors on the Rocks» της εικαστικού Στέλλας Μελετοπούλου παρουσιάζει η γκαλερί Twos στη Νάουσα της Πάρου με έργα ψηφιδωτού κολάζ. Πάρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή