Μαρτίνς: Πανέτοιμοι κόντρα στη Λουκέρνη

Μαρτίνς: Πανέτοιμοι κόντρα στη Λουκέρνη

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αφετηρία της νέας περιόδου μπαίνει απόψε ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος τη Λουκέρνη στο Καραϊσκάκη στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (ώρα έναρξης 21.00). Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε, χθες, πως οι παίκτες του θα πρέπει να εκμεταλλευθούν τη δύναμη της έδρας, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του στις ικανότητές τους.

«Αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας είναι να είναι δυνατή ψυχολογικά. Αυτό θα συμβεί. Είμαστε πανέτοιμοι. Παρόλο που θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, γι’ αυτό και βρίσκεται εδώ. Παρόλο που είμαστε μια νέα ομάδα, είμαστε ενωμένοι και πανέτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα θα μας δημιουργήσει δυσκολίες, αλλά θα είμαστε πανέτοιμοι», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Παρά το γεγονός πως το δυναμικό του Ολυμπιακού έχει αλλάξει σε μεγάλο ποσοστό, ο Μαρτίνς δεν ζήτησε πίστωση χρόνου. Και εξήγησε το γιατί: «Στον Ολυμπιακό δεν επιτρέπεται να ζητάς χρόνο, δεν μπορείς να έχεις χρόνο. Πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή, ξέρουμε τη σπουδαιότητα των ματς που έχουμε και πρέπει να πετύχουμε. Στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να έχεις δικαιολογία, πρέπει να δίνει το 100% πάντα».

Ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Μπίμπαρς Νάτχο: «Είναι ένας παίκτης που θα προσθέσει ποιότητα, αλλά έχει έρθει την τελευταία στιγμή. Οχι μόνο ο Νάτχο αλλά κι άλλοι παίκτες δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλοι στην ίδια φυσική κατάσταση. Ο Καρίμ και ο Τοροσίδης ήρθαν πιο μετά και παρόλο την ποιότητα που υπάρχει, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης».

Από τη λίστα που έχει δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ, εκτός πλάνων του βρίσκονται και οι Πάρντο, Μάνος, Μασούρας, Νικολάου, Κούτρης, Σκαφίδας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σε σύστημα 4-2-3-1 στο αρχικό σχήμα θα είναι οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε και Γκερέρο.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης: «Είμαστε έτοιμοι, παίζουμε στο γήπεδό μας, δεν το κρύβουμε ότι είμαστε το φαβορί». Κολακευτικά σχόλια για τον Ολυμπιακό έκανε ο τεχνικός της Λουκέρνης, Ρενέ Βάιλερ: «Είναι πολύ καλή ομάδα και διαθέτει έμπειρους παίκτες». Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας υποστηρίζουν πως η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου της Λα Κορούνια, Γκιγιέρμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή