ΠΑΕ και Ενώσεις κατά συμφωνίας για τα τηλεοπτικά

ΠΑΕ και Ενώσεις κατά συμφωνίας για τα τηλεοπτικά

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ η προγραμματισμένη για σήμερα κλήρωση της Σούπερ Λίγκας δεν αποκλείεται να αναβληθεί αν νωρίτερα δεν υπογραφούν οι συμβάσεις της ΕΡΤ με τις επτά ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Αρης, Ξάνθη, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλωνας), οι επιθέσεις κατά της συμφωνίας συνεχίστηκαν. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλ. Κούγιας δήλωσε: «Η ΑΕΛ πληροφορήθηκε τα ποσά τα οποία απλόχερα από τα δημόσια ταμεία ο κ. Βασιλειάδης έδωσε σε ομάδες με πολύ μικρότερη σημασία από την ΑΕΛ διαχρονικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ομάδες με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα, αφού έχουν σχεδόν δωρεάν τριτοκοσμικά γήπεδα από τους δήμους ή τη ΓΓΑ, χωρίς προπονητικά κέντρα και χωρίς οπαδούς και δηλώνουμε ότι στο αυριανό συμβούλιο στη Super League θα δώσουμε μάχη για να μην ολοκληρωθεί αυτό το καταστροφικό σχέδιο…».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, με επιστολή του αναφέρει: «Με τις πλάτες της κυβέρνησης χαρίζει ψηφοθηρικά ένα πακτωλό χρημάτων σε ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες, χρήματα που είναι “κλεμμένα” από ανθρώπους που τρώνε από τα σκουπίδια…».

• Στο θέμα της πληρωμής των διαιτητών των δύο επαγγελματικών κατηγοριών για τους αγώνες της προηγούμενης περιόδου, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά των προβλεπόμενων από τον νόμο εργοσήμων, συνολικής αξίας 623.697,81 ευρώ. Το σύνολο των εργοσήμων βρίσκεται από ημέρες στο λογιστήριο της ΕΠΟ και η καταβολή θα γίνει σε κάθε δικαιούχο στις 17 Αυγούστου, στη διάρκεια του σεμιναρίου διαιτησίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή