Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου στις 400.000 λίρες ανέρχεται η εκτιμώμενη τιμή πώλησης για την κιθάρα την οποία κρατούσε ο Τζορτζ Χάρισον  (φωτ.) στην τελευταία εμφάνιση των Beatles στο Cavern Club του Λίβερπουλ, το 1963, και θα δημοπρατηθεί τον Σεπτέμβριο. Ο Χάρισον χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την εξάχορδη Maton Mastersound MS-500 το καλοκαίρι του ’63, όταν η κανονική του κιθάρα είχε δοθεί για επισκευή, και του άρεσε τόσο πολύ που συνέχισε να την παίρνει μαζί του στη σκηνή σε ορισμένες συναυλίες.

(…) Πάνω από 300.000 ευρώ καλείται να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της η Mel B. των Spice Girls, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πολύμηνη δικαστική αναμέτρηση και να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό της από τον Στίβεν Μπελαφόντε. Προηγουμένως, το δικαστήριο του Λος Αντζελες είχε κρίνει αβάσιμες τις καταγγελίες ότι ο τηλεοπτικός παραγωγός κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά την επί δέκα χρόνια σύζυγό του και τα παιδιά της. Πάντως, στο παρελθόν ο Μπελαφόντε είχε καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της προηγούμενης συζύγου του, του μοντέλου Nicole Contreras.

(…) Σε επέμβαση για την αντιμετώπιση γαστρεντερικής διάτρησης υποβλήθηκε ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, που στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα του κατά του εθισμού στο αλκοόλ και στα ηρεμιστικά. Είχε, μάλιστα, παραδεχτεί ότι θυμάται ελάχιστα από την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Φιλαράκια», αφού συνήθως ήταν μεθυσμένος. Σύμφωνα με εκπρόσωπό του, ο 49χρονος Πέρι αναρρώνει σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες και ζητεί να γίνει σεβαστή η ανάγκη του για ιδιωτικότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή