Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle

Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle

4' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Sherrille Riley, η brow expert που εμπιστεύεται η Δούκισσα του Sussex, έδωσε συνέντευξη στην Mail Online και μοιράστηκε πολύτιμες συμβουλές για άψογα φρύδια – ό,τι κάνει, δηλαδή, κάθε φορά που έχει ραντεβού με την Meghan Markle. Και, επειδή για τις περισσότερες από εμάς δεν προβλέπεται να κλείσουμε άμεσα ραντεβού στο Nails&Brows, το salon της Riley στο Mayfair, ας εκμεταλλευτούμε τα tips της που έχουν και βασιλική έγκριση. 

"Καταρχήν μην τρελαίνεστε με τη συμμετρία", λέει η ειδικός. "Είναι απόλυτα φυσιολογικό το ένα φρύδι να είναι πιο ψηλά από το άλλο. Δεν προβλέπεται από τη φύση να είναι ίδια- είναι αδέρφια, όχι δίδυμα".

"Αντί, λοιπόν, να προσπαθείτε να αλλάξετε ό,τι έχετε, ακολουθείτε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας και απλά προσθέστε λίγο περισσότερο χρώμα και βάθος", συμβουλεύει. "Επειδή η Meghan έχει ως πρότυπο τα φρύδια της Audrey Hepburn, προσπαθώ να μειώσω το τόξο και να δημιουργήσω μια ίσια γραμμή αλλά φροντίζοντας ότι οι άκρες θα είναι ελαφρώς ανασηκωμένες", εξήγησε η Sherrille Riley. "Αυτό το σχήμα ταιριάζει τέλεια στα χαρακτηριστικά της, "ανοίγει" το βλέμμα και δημιουργεί την απόλυτη ισορροπία στο πρόσωπο". Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar UK, αποκάλυψε πως για να δημιουργήσει αυτό το elegant look στην Meghan συνδυάζει τρεις μεθόδους μαζί: κερί, τσιμπηδάκι και κλωστή! 

Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle-1

Επιμένοντας στο σχήμα, η expert πιστεύει πως ένα ψηλό τόξο μπορεί να κάνει μια γυναίκα να δείχνει θυμωμένη, για αυτό μάς προτείνει να αφήσουμε τα φρύδια μας στο φυσικό τους σχήμα, το οποίο είναι τελικά και πιο εύκολο να φροντίζουμε μόνες μας στο σπίτι.

Και βέβαια, η απόλυτη συμβουλή, που κατά βάθος όλες την γνωρίζουμε αλλά μάλλον λίγες – ακόμα και η ίδια η Riley- δεν την έχουμε παραβεί έστω μία φορά στη ζωή μας: προσοχή στο τσιμπηδάκι και τις υπερβολές!

"Μερικές φορές, όταν βγάζουμε με υπερβολικό ζήλο τα φρύδια μας, ενδέχεται κάποιες από τις τρίχες να μην ξαναβγούν. Όταν ήμουν 13 χρονών, ξύρισα τα φρύδια μου γιατί ήθελα να έχουν ωραίο σχήμα αλλά δεν ήξερα τι έκανα. Τελικά, κατέληξα με δύο μισά φρύδια και δεν βγήκαν ποτέ σωστά. Για αυτό και τα φρύδια έγιναν η εμμονή μου, γιατί τα δικά μου τελικά δεν επανήλθαν ποτέ. Τώρα, η αποστολή μου είναι να μαθαίνω στις γυναίκες τι μπορούν να κάνουν και πώς θα το κάνουν σωστά".

Και ιδού ορισμένα από τα καλύτερα προϊόντα για τα φρύδια που δοκιμάσαμε και προτείνουμε: 

Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle-2

Benefit Gimme Brow + Volumizing Eyebrow Gel, το απόλυτο gel φρυδιών με χρώμα και μικροσκοπικές ίνες που προσκολλώνται στην επιδερμίδα και τα φρύδια ώστε να δίνουν αποτέλεσμα φυσικού όγκου. Αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr .

Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle-3

Dior Backstage Brow Palette, μια παλέτα εμπνευσμένη από το backstage των fashion shows, όπου οι απαιτήσεις στο μακιγιάζ ειναι ιδιαίτερα υψηλές. Αυτό το προϊόν συνδυάζει δύο πούδρες, μία σε ανοιχτή και μία σε πιο σκούρα απόχρωση,  τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μόνες τους είτε να τις αναμείξετε για να πετύχετε τη φυσική σας απόχρωση ακριβώς, μπορείτε να χτίσετε την ένταση του χρώματος, και να σφραγίσετε το αποτέλεσμα με το κερί που περιλαμβάνει η συσκευασία.

Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle-4

Kat Von D Brow Struck Dimension Powder. Πάντα ανατρεπτική, η Kat Von D δεν θα μπορούσε να λανσάρει μια απλή πούδρα φρυδιών. Εδώ έχουμε μια υβριδική φόρμουλα που συνδυάζει Primer + Πούδρα σε μια υφή που δουλεύεται πανεύκολα, γεμίζει τα φρύδια με τρόπο ώστε να φαίνεται φυσικός και μένει σταθερή μέχρι 12 ώρες. Αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr .

Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle-5

Tom Ford Brow Sculptor. Αν προτιμάτε να δουλεύετε το σχήμα των φρυδιών σας με μολύβι, αυτή είναι μία από τις καλύτερες-και, ομολογουμένως, πολυτελείς- επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Η μία άκρη του είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μπορείτε πολύ εύκολα να γεμίζετε τα φρύδια σας με την μαλακή (αλλά εξαιρετικά σταθερή φόρμουλα), στην άλλη άκρη υπάρχει ένα μικρό βουρτσάκι για να δουλέψετε το χρώμα για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη ξύστρα.

Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle-6

Maybelline New York Tattoo Brow Gel-Tint. Έναν διαφορετικό τρόπο να γεμίσετε τα φρύδια σας προτείνει η MNY, με αυτό το gel-tint που δίνει αποτέλεσμα ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών που μένει αναλλοίωτο για μέχρι 3 μέρες! Ο τρόπος εφαρμογής είναι απλός και ιδιαίτερος: αφού το απλώσετε θα πρέπει να περιμένετε να στεγνώσει για τουλάχιστον 20 λεπτά μέχρι 2 ώρες για εξασφαλισμένη διάρκεια 3 ημερών. Στη συνέχεια δεν έχετε παρά να αφαιρέσετε το φιλμ που έχει δημιουργηθεί πάνω στα φρύδια και να ξεχάσετε εντελώς το μακιγιάζ τους για τις επόμενες μέρες.   

Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle-7

Urban Decay Brow Box. Σε αυτό το μαγικό κουτάκι θα βρείτε όλα όσα χρειάζετε για τέλεια φρύδια: δύο αποχρώσεις πούδρας, ένα κερί για την τελειοποίηση και τη σταθερότητα του look (μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως primer), ένα μίνι μεταλλικό τσιμπηδάκι ακριβείας, ένα κοφτό μίνι πινέλο και δύο καθρεφτάκια, εκ των οποίων το ένα μεγεθυντικό. Και το καλύτερο: είναι τόσο μικρό, που χωράει στην παλάμη σας!

Τα μυστικά πίσω από τα τέλεια φρύδια της Meghan Markle-8

L'Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo. Εμπνευσμένο από την τέχνη του microblading, αυτό το προϊόν σε μορφή στυλό σάς βοηθάει να δημιουργήσετε τα πιο τέλεια, φυσικά φρύδια – και με τον πιο εύκολο τρόπο. Η άκρη του παραπέμπει στο εργαλείο του microblading και είναι ιδανική για να γεμίσετε τα φρύδια σας ενώ η φόρμουλα μένει σταθερή για 24 ώρες, και δεν δημιουργεί μουτζούρες ακόμα και αν τρίψετε την περιοχή. 

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή