Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εργα Σούμπερτ και Μπραμς παρουσιάζουν οι Ντόρα Μπακοπούλου και Ακανέ Σακάι στο πιάνο, ο Χριστόφορος Μιρόζνικοφ στο τσέλο και ο Γιώργος Καρτελιάς στο βιολί, στο πλαίσιο του «13ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας». Στις 9 μ.μ. Ναός του Σωτήρος, Αίγινα.

• Συνεχίζεται η έκθεση «Θεσσαλονίκη. Η συλλογή Γιώργου Κωστάκη. Restart» στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με 400 έργα από τη συλλογή της ρωσικής πρωτοπορίας. Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη.

• Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, μόνος επί σκηνής, παρουσιάζει φέτος ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, με πρωταγωνιστές τα τραγούδια του. Στις 9.30 μ.μ. Υπαίθριο Θέατρο Αιγιαλείας, Αίγιο.

• Την έκθεση του καλλιτέχνη HOPE παρουσιάζει το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ανδρου, με έργα που διαμορφώνουν έναν διάλογο μεταξύ του αρχαιολογικού πλούτου και της σύγχρονης τέχνης. Από τις 9 π.μ. Χώρα Ανδρου.

• Συνεχίζεται η ομαδική έκθεση «Oh that I had a thousand tongues» στο Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, που διερευνά την έννοια της γλώσσας και της επικοινωνίας. Ακτή Γ. Δρόσου, Τήνος.

• Η συνθέτις και βιρτουόζα του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια συνεχίζει τις συναυλίες της με το μουσικό σύνολο που την πλαισιώνει, νέους ερμηνευτές και όμορφες χορογραφίες. Στις 9 μ.μ. Βυζαντινό Κάστρο, Διδυμότειχο.

• Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Μαρίνα Σάττι και οι Φωνές σε μια πολύχρωμη μουσική παράσταση, που θυμίζει παλιό πάλκο. Στις 9 μ.μ. Πολυχώρος Λιπασμάτων Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή