Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστός ο θάνατος της Λόις Λέιν του ’80, αλλά η πρόσφατη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η ίδια έθεσε τέλος στη ζωή της. Η Μάργκοτ Κίντερ (φωτ.), που έλαμψε δίπλα στον Σούπερμαν Κρίστοφερ Ριβ, αυτοκτόνησε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, ενώ έπασχε από διπολική διαταραχή και κατάθλιψη. Η κόρη της, Μάγκι Μακ Γκέιν, δήλωσε «ανακουφισμένη» για την αποκάλυψη της αλήθειας και τη διάλυση κάθε αμφιβολίας για τον θάνατο της μητέρας της. Μετά τις τέσσερις ταινίες του Σούπερμαν η Κίντερ εμφανίστηκε κυρίως στην τηλεόραση, ενώ ήταν ενεργή πολιτική ακτιβίστρια μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

(…) «Πυρά» από όλες τις πλευρές δέχεται η ηθοποιός και άτυπη εκπρόσωπος του κινήματος «Time’s Up» Τζέσικα Τσαστέιν, καθώς επρόκειτο να είναι συμπαραγωγός σε μια ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Αυστραλός Μάθιου Νιούτον, ο οποίος έχει μακρύ ιστορικό καταγγελιών για επιθέσεις και οικογενειακή κακοποίηση. Η ίδια κατηγορείται τώρα για υποκρισία.

(…) Aσχημα μαντάτα για τον Τζόνι Ντεπ μετά την απόφαση της εταιρείας διανομής Global Road Entertainment να μπλοκάρει την κυκλοφορία της νέας του ταινίας «City of Lies» που θα έβγαινε στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Οι πληροφορίες λένε ότι η συμπεριφορά του Ντεπ στην παραγωγή και η καταγγελία και μήνυση ενός τεχνικού εναντίον του για ξυλοδαρμό έπαιξαν τον ρόλο τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή