Η Αθήνα αδειάζει, το ΟΑΚΑ… γεμίζει

Η Αθήνα αδειάζει, το ΟΑΚΑ… γεμίζει

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίστη για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει εντός των τειχών της ΑΕΚ μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 που απέσπασε από τη Σέλτικ στη Γλασκώβη, σε ένα ματς όπου υποχρεώθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 57ο λεπτό. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 21.00 στο ΟΑΚΑ, δηλαδή παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Είναι μια περίοδος κατά την οποία η Αθήνα αδειάζει καθώς κορυφώνονται οι καλοκαιρινές διακοπές. Κάτι που επεσήμανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο: «Είναι δύσκολη η ημερομηνία αυτή για τους Ελληνες, αλλά εμείς περιμένουμε μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς μας στη ρεβάνς. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι της ΑΕΚ δείχνουν ήδη τεράστιο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του αγώνα και οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν αρχίσει ήδη να… τρέχουν τις διαδικασίες για την άμεση κυκλοφορία τους».

Παράλληλα, ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ελλάδας απηύθυνε κάλεσμα προς τους φίλους της ΑΕΚ, μιλώντας στο «ΑΕΚ TV»: «Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στους παίκτες μου, πιστεύω και στον κόσμο ότι θα σταθεί δίπλα μας. Ειδικά σε αυτό το ματς θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η μεγάλη ώθηση από τους φιλάθλους μας».

Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, «έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων PUBLIC και της επίσημης ιστοσελίδας μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο. Η ηλεκτρονική πώληση (internet) αφορά τις θύρες 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 17, 29, 33 και τη θύρα των επισήμων (VIP). Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε από τη θύρα 5 του ΟΑΚΑ και θα συνεχιστεί από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» σήμερα, τo Σάββατο και τη Δευτέρα από τις 10.00 έως τις 17.00. Την Τρίτη, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής: σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10.00 έως και 15΄ μετά την έναρξη του αγώνα. Λ. Κύμης από τις 17.30 έως και 15΄ μετά την έναρξη του αγώνα. Εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17.30 έως και 30΄ μετά την έναρξη του αγώνα».

Στη Γλασκώβη βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος προσπάθησε να τονώσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν από την αναμέτρηση με τη Σέλτικ: «Εχετε τη μεγάλη ευκαιρία να γράψετε και εσείς ιστορία στη Σκωτία, όπως είχε κάνει αυτή η ομάδα πριν από 24 χρόνια και όλοι το θυμούνται ακόμα. Κάντε το για τον κόσμο, δώστε χαρά σε όλους τους Ελληνες. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά εγώ μόνο με τη νίκη απόψε θα είμαι χαρούμενος».

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Σπορτ Ρεσίφε, Πέντρο Βίτορ, ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Βραζιλία και αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή