Υπηρεσία ασφαλιστικών υπηρεσιών από τον ΟΤΕ

Υπηρεσία ασφαλιστικών υπηρεσιών από τον ΟΤΕ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αγορά των ασφαλειών εισέρχεται ο όμιλος ΟΤΕ. Ο όμιλος ΟΤΕ πρόκειται να παρουσιάσει την πρώτη ψηφιακή υπηρεσία προστιθέμενης αξίας, η οποία θα αφορά την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών σε καταναλωτές.

Η υπηρεσία Cosmote Insurance (cosmoteinsurance.gr) προσφέρεται αποκλειστικά ψηφιακά και στοχεύει τόσο στην αγορά ασφάλιση οχήματος όσο και κατοικίας και πρωτοβάθμιας υγείας. Τις υπηρεσίες αυτές ο όμιλος ΟΤΕ θα προσφέρει σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα (Allianz, Eurolife, Interamerican κ.ά.). Παράλληλα, μέσω της πλατφόρμας που έχει αναπτύξει ο οργανισμός, οι καταναλωτές, ανεξαρτήτως τηλεπικοινωνιακού παρόχου, μπορούν να εντοπίζουν το πρόγραμμα ασφάλισης που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ και στις ανάγκες τους με έξυπνες προτάσεις, συγκρίνοντας και επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά διαθέσιμα ασφαλιστικά προγράμματα.

Η υπηρεσία Cosmote Insurance θα προσφέρει 24ωρη υποστήριξη και τις επτά ημέρες της εβδομάδας, με πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων. Επιπλέον για τους συνδρομητές Cosmote (σταθερής, κινητής, τηλεόρασης) παρέχονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ειδικές τιμές και προνόμια. Tέλος, σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, παρέχονται υπηρεσίες παρακολούθησης ζημιάς και νομικές συμβουλές, για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη, ανεξάρτητα από την εταιρεία στην οποία θα ασφαλιστεί. Σύμφωνα με στελέχη της Cosmote, στόχος είναι η ένταξη στη ηλεκτρονική πλατφόρμα όλων των εταιρειών του κλάδου ασφάλισης, όπως επίσης και η προσθήκη νέων υπηρεσιών. Εκτιμάται δε ότι η λειτουργία της υπηρεσίας Comsote Insurance είναι μόνον η αρχή, καθώς πρόσφατα ο ΟΤΕ τροποποίησε κατάλληλα το καταστατικό του, έτσι ώστε να μπορεί να διαθέτει πολλών ειδών υπηρεσίες, μέσω ηλεκτρονικών δικτύων ή και μέσω του δικτύου καταστημάτων του (Cosmote Shops, Γερμανός). Μεταξύ των νέων υπηρεσιών περιλαμβάνονται οι ηλεκτρονικές πληρωμές, τα διαδικτυακά παίγνια, ακόμη και τα online τυχερά παίγνια. Προς την κατεύθυνση αυτή, o OTE στην τελευταία Γ.Σ. προσάρμοσε το καταστατικό του, ενώ πρόσφατα ίδρυσε τη νέα εταιρεία Cosmote Payments, η οποία θα προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού χρήματος κατόπιν αδειοδότησης της Tράπεζας της Ελλάδος. Η εταιρεία αναμένεται να αποτελέσει το τρίτο εξουσιοδοτημένο από την ΤτΕ ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος, ύστερα από εκείνα της Viva Payments και της Τora Wallets (ΟΠΑΠ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή