Νέα εστία φωτιάς στη νότια Ζάκυνθο

Νέα εστία φωτιάς στη νότια Ζάκυνθο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ ακόμα «σιγοκαίνε» οι φωτιές στις περιοχές Κοιλιωμένο και Μαχαιράδο, μια νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας (γύρω στις 02:55), στο χωριό της Λιθακιάς, στη νότια Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα imerazante.gr, σημαντική βοήθεια στο έργο των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας Ζακύνθου, προσφέρουν οι ενισχύσεις, που έφτασαν στο νησί, από την Πελοπόννησο για να συνδράμουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών ππου ξέσπασαν μέσα στην εβδομάδα. 

Στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα καθώς και ένα όχημα με αξιωματικούς της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τα Λεχαινά, όπου με την βοήθεια του κατοίκων της περιοχής, έθεσαν μετά από περίπου τρείς ώρες μάχης με τις φλόγες, υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Είναι η πέμπτη φωτιά που ξεσπάει στην περιοχή της Λιθακιάς το φετινό καλοκαιρι γεγονός που προβληματίζει, τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή: ΑΠΕ, imerazante.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή