Ηλεία – Μάτι και ερωτήματα

Κύριε διευθυντά

Μετά τις πρόσφατες καταστροφές, η κυβέρνηση μέσα σε κλίμα πανικού προσπαθεί πάση θυσία να καλύψει τις ευθύνες της με μεγαλοστομίες και ελπίζοντας ότι με τον χρόνο –όπως άλλωστε συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις– όλα θα ξεχαστούν.

Οπως και η βοήθεια πριν από χρόνια στην περίπτωση της Ηλείας. Σημαντικό μέρος του ποσού που προοριζόταν για την περιοχή ουδέποτε κατεβλήθη και το τότε τέχνασμα υπήρξε η σύσταση της επιτροπής Μολυβιάτη, όπου πιστώθηκαν τα χρήματα και αργότερα χωρίς να δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις κατέληξαν σε λογιασμό του υπουργείου Οικονομικών και μάλλον χρησιμοποιήθηκαν για άλλους σκοπούς από την τότε κυβέρνηση. Μια από τις συνέπειες αυτού του χειρισμού ήταν να πληγούν και βιομηχανικές μονάδες της περιοχής και να διακόψουν τη δραστηριότητά τους.

Είναι φυσικό να προκύπτουν ερωτήματα κατά πόσον οι μέχρι σήμερα διαχειρισθέντες τα θέματα με τόση ανικανότητα θα είναι ικανοί να διορθώσουν την παραπαίουσα κρατική μηχανή.

Γ. Μελισσινος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή