Πετρούνιας: «Πρόσω ολοταχώς για το Τόκιο»

Πετρούνιας: «Πρόσω ολοταχώς για το Τόκιο»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους Έλληνες αφιέρωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Ήταν το τέταρτο σερί χρυσό για τον πρωταθλητή των κρίκων.

«Ο αγώνας αυτός ήταν αφιερωμένος στη χώρα μας και στους Έλληνες, μετά από όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν και που τους πλήγωσαν. Σ’ αυτούς αφιερώνω το χρυσό μετάλλιο, όπως και στους ανθρώπους που μου δείχνουν την αγάπη τους και φυσικά στην οικογένειά μου», υπογράμμισε ο 27χρονος, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού που είχε στον ώμο.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης θεωρεί ότι η σημερινή του εκτέλεση ήταν καλύτερη από αυτή που του χάρισε τον παγκόσμιο τίτλο στο Μόντρεαλ. «Εκτέλεσα το πρόγραμμά μου όπως ακριβώς το είχα φανταστεί. Είναι ξεκάθαρα η καλύτερη εκτέλεση της καριέρας μου, έτσι το ένιωσα εγώ και το ίδιο είπε και ο προπονητής μου. Επόμενος στόχος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, σε δυόμισι μήνες, όπου θα πάμε για να υπερασπιστούμε τον παγκόσμιο τίτλο, αρκεί να έχουμε υγεία και να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον ώμο μου. Πρέπει να το ‘φτιάξουμε’ εντελώς, γιατί γρήγορα έρχεται το “Τόκιο 2020”. Μέσα στα δύο επόμενα χρόνια μπορούμε να κερδίσουμε άλλους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους, άλλους δύο παγκόσμιους και άλλον έναν Ολυμπιακό τίτλο, οπότε… πρόσω ολοταχώς!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή