Υπό έλεγχο η φωτιά στην Ηλεία (φωτογραφίες)

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Ηλεία (φωτογραφίες)

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην περιοχή Διάσελλα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία, που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 17 οχήματα, ενώ στην κατπάσβεση συνδράμει από αέρος και ένα ελικόπτερο.

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Ηλεία (φωτογραφίες)-1

Το μέτωπο της φωτιάς, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Διονύσης Μπαλιούκος ,βρίσκεται κοντά στον Αλφειό ποταμό και το κύριο μέλημα των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να μην περάσει η πυρκαγιά στην απέναντι όχθη του ποταμού, διότι εκεί υπάρχει πυκνό δάσος, που ανήκει γεωγραφικά στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Παράλληλα, ο δήμαρχος ότι το ελικόπτερο που επιχειρεί από αέρος ανεφοδιάζεται πολύ γρήγορα από τον Αλφειό ποταμό, γεγονός που του επιτρέπει να πραγματοποιεί πολύ συχνά ρίψεις νερού.

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Ηλεία (φωτογραφίες)-2

Στο μεταξύ, αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και έφθασαν ενισχύσεις από γειτονικούς νομούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή