Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις την Τρίτη

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις την Τρίτη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τρίτη, 14 Αυγούστου, περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα της Δυτικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και πιθανόν της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 21 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία τοπικά η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 18 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη), 23 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις θερμοκρασίες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και το απόγευμα πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με πρόσκαιρη εξασθένηση μετά το απόγευμα.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή