Πρεμιέρα με υποσχέσεις στην Αγγλία

Πρεμιέρα με υποσχέσεις στην Αγγλία

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νίκες για τα φαβορί ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από το περυσινό. Η αυλαία άνοιξε την Παρασκευή το βράδυ, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 τη Λέστερ. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση, αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφερε να πάρει το ποθητό αποτέλεσμα. Τη σκυτάλη πήρε η Τότεναμ το Σάββατο το μεσημέρι, κερδίζοντας με 1-2 στο St. James Park τη Νιούκαστλ. Παρά το γεγονός πως οι «Σπερς» προηγήθηκαν με 0-2, στο δεύτερο ημίχρονο λίγο έλειψε να ισοφαριστούν με τα δύο δοκάρια των γηπεδούχων.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο των «συνταξιούχων», η Τσέλσι κέρδισε τις εντυπώσεις και εντέλει τους τρεις βαθμούς, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Χάντερσφιλντ, κερδίζοντάς τη με 0-3. Στο Ανφιλντ, την Κυριακή, η ανανεωμένη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση και κέρδισε με 4-0 τη Γουέστ Χαμ. Οι φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ προηγήθηκαν από νωρίς με τον Σαλάχ, ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι. Ο Μανέ με δύο προσωπικά γκολ του διεύρυνε το προβάδισμα σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 πραγματοποίησε ο Στάριτζ.

Οπως ακριβώς ξεκίνησε το περυσινό πρωτάθλημα με νίκη, έτσι και φέτος η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 0-2 στο βόρειο Λονδίνο, της Αρσεναλ. Από το πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού δημιουργώντας ευκαιρίες με το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, τον Ριγιάντ Μαχρέζ. Το πρώτο γκολ ήρθε από τον Ραχίμ Στέρλινγκ στο 14ο λεπτό, ενώ το 2-0 έκανε ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 64΄ με πολύ ωραίο σουτ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής: Μπόρνμουθ – Κάρντιφ 2-0, Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 0-2, Ουότφορντ – Μπράιτον 2-0, Γουλβς – Εβερτον 2-2, Σαουθάμπτον – Μπέρνλι 0-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή