Στο Βερολίνο το Σάββατο ο Πούτιν -Θα συναντηθεί με την Μέρκελ

Στο Βερολίνο το Σάββατο ο Πούτιν -Θα συναντηθεί με την Μέρκελ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρώσος πρόεδρος και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ στις συνομιλίες που θα έχουν στις 18 Αυγούστου στο Βερολίνο προτίθενται να συζητήσουν ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων ζητημάτων, μεταξύ των οποίων η κατάσταση που διαμορφώνεται με τις αμερικανικές κυρώσεις, η κατάσταση στην Συρία και την Ουκρανία, καθώς και ζητήματα οικονομικής συνεργασίας, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Το Σάββατο ο Πούτιν θα βρίσκεται στο Βερολίνο , όπου θα έχει συνομιλίες με την καγκελάριο Μέρκελ και θα κάνουν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Απαντώντας σε ερώτηση, αν οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν τις νέες αμερικανικές κυρώσεις μεταξύ των οποίων και αυτές που θίγουν τις γερμανικές εταιρείες, ο Πεσκόφ είπε, «θα τις συζητήσουν, προφανώς θα τις συζητήσουν». «Εκτός των άλλων, φυσικά θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν τις διμερείς εμπορικές και οικονομικές σχέσεις, ζητήματα κατασκευής μεγάλων διεθνών έργων και έχω υπ' όψιν μου τον αγωγό Nord Stream -2 και άλλα ζητήματα τα οποία θα θεωρήσουν ότι πρέπει να συζητήσουν» κατέληξε ο Πεσκόφ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή