Bέργος και Μανθάτης κοντά στον Παναθηναϊκό

Bέργος και Μανθάτης κοντά στον Παναθηναϊκό

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε δελεαστική περίπτωση για την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού εξετάζουν οι Νταμπίζας και Δώνης, ακόμα κι αν προέρχεται από το… αντίπαλο στρατόπεδο. Τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Νίκου Βέργου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ενώ ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Λαμία, η παρέμβαση του Νταμπίζα άλλαξε τη ρότα του και θεωρείται πλέον θέμα χρόνου να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Ο Βέργος είναι 23 ετών και δεν εμπίπτει στους περιορισμούς. Εχει παίξει ως δανεικός στην Ελτσε, στη Ρεάλ Β΄ και τη Βάασας, αλλά δεν υπολογιζόταν από τον Μαρτίνς και έμεινε ελεύθερος. Λογίζεται ως εναλλακτική λύση.

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και με έναν άλλο παίκτη του Ολυμπιακού, αρκεί να μείνει κι αυτός ελεύθερος. Πρόκειται για τον 22χρονο ακραίο Γιώργο Μανθάτη, ο οποίος έπαιξε πέρυσι δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς και συζητεί τη λύση του συμβολαίου του.

Αν αποκτηθούν οι Βέργος, Μανθάτης μαζί με τον ξένο σέντερ φορ και τον Ρεγκάκο, οι Σιφναίος και Πίσπας μάλλον θα δοθούν δανεικοί. Το κεφάλαιο Πέκχαρτ έκλεισε οριστικά. Ο Τσέχος επιθετικός υπέγραψε στη Λας Πάλμας του Χιμένεθ.

• Στο «Ελ Πάσο» και χωρίς θεατές θα διεξαχθεί το φιλικό με τον Λεβαδειακό το Σάββατο. Μετά το προσωρινό κλείσιμο του ΟΑΚΑ για έργα συντήρησης του χλοοτάπητα και την άρνηση της ΠΑΕ να αποδεχθεί τη δωρεάν παραχώρηση της Λεωφόρου λόγω της έντασης με τον Ερασιτέχνη, επελέγη το γήπεδο της Καλλιθέας για την πρόβα τζενεράλε και μάλιστα χωρίς κόσμο, υπό τον φόβο αντιδράσεων. Το ενδεχόμενο να γίνει το φιλικό στη Λιβαδειά απορρίφθηκε από τον Δώνη διότι δεν ήθελε να ξαναβγεί η ομάδα από την Αθήνα.

• Στο Ισραήλ πηγαίνει μεθαύριο ο Αλτμαν για να κάνει αρθροσκόπηση (καθαρισμός) στο χειρουργημένο του γόνατο, λόγω μειωμένης κινητικότητας της άρθρωσης. Η επιστροφή του στα γήπεδα αναβάλλεται για τον Νοέμβριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή