Φάρσα ο συναγερμός για βόμβα σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Χανίων

Φάρσα ο συναγερμός για βόμβα σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Χανίων

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να βρεθεί εκρηκτικός μηχανισμός ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ ο έλεγχος σε πολιτικό αεροσκάφος που πραγματοποίησε έκτακτη προσέγγιση στο αεροδρόμιο Χανίων λόγω συναγερμού για πιθανή ύπαρξη βόμβας. Το αεροσκάφος τύπου Boeing 757 της εταιρείας «Condor», που εκτελούσε δρομολόγιο από την Χουργκάρντα της Αιγύπτου προς το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, μεταφέροντας 281 επιβάτες προσγειώθηκε στις 20:48 ώρα με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Χανίων συνοδεία δύο μαχητικών F16 της Πολεμικής Αεροπορίας και οδηγήθηκε σε χώρο μεταξύ του κεντρικού αεροσταθμού και της Αμερικανικής Βάσης Σούδας.

Φάρσα ο συναγερμός για βόμβα σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Χανίων-1
 
Στο αεροδρόμιο σήμανε γενικός συναγερμός, η περιοχή γύρω από το αεροσκάφος αποκλείστηκε και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποβίβασης των επιβαινόντων, που οδηγήθηκαν σε χώρο του αεροσταθμού, πραγματοποιήθηκε με βάση το πρωτόκολλο ασφαλείας από ειδικούς πυροτεχνουργούς και τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο έλεγχος στο αεροσκάφος.
Φάρσα ο συναγερμός για βόμβα σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Χανίων-2
Η όλη επιχείρηση που έγινε παρουσία του γενικού αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης υποστράτηγου Κώστα Λαγουδάκη ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ χωρίς να βρεθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο αεροσκάφος. Παράλληλα, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις ελέχθησαν οι επιβάτες καθώς και οι αποσκευές τους. Οι επιβάτες διανυκτέρευσαν στον αεροσταθμό και αναμένεται να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους σήμερα Παρασκευή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή