Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Μίλτος Πασχαλίδης εμφανίζεται στο Κάστρο της Καλαμάτας για μια βραδιά με μπαλάντες, μπλουζ και ροκ. Στις 9.30 μ.μ. Καλαμάτα.

• Με τη «Νινότσκα» του Ερνστ Λιούμπιτς συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προβολές στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η Γκρέτα Γκάρμπο πρωταγωνιστεί σε αυτό το φιλμ του 1939, που ήταν υποψήφιο για 4 βραβεία Οσκαρ. Στις 9 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

• Με ένα πρόγραμμα που παρουσιάζει σχεδόν το σύνολο της δισκογραφίας τους των τελευταίων δεκαετιών, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ενώνουν τις δυνάμεις τους το φετινό καλοκαίρι. Την Παρασκευή θα βρίσκονται στο Αρχαίο Θέατρο Δίου. Μαζί τους και η Μιρέλα Πάχου στο τραγούδι και το ακορντεόν. Στις 9 μ.μ. Δίον.

• Συνεχίζεται η έκθεση σύγχρονων εικαστικών «Δημοκρατία» στο Επταπύργιο της Θεσσαλονίκης. Τα έργα εκκινούν από την αποκατάσταση της δημοκρατίας το 1974 και την απαρχή μιας καινούργιας εποχής. Παρουσιάζονται στα κελιά της παλιάς φυλακής Γεντί Κουλέ. Επταπύργιο, Θεσσαλονίκη.

• Γιορτάζουν τα μουσικά τους γενέθλια οι δημοφιλείς Οnirama και περιοδεύουν δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής. Στις 10 μ.μ. Wet Stories, Περίσσα, Σαντορίνη.

• Στο Loutraki Festival, που συνεχίζεται δυναμικά, εμφανίζεται σήμερα ο Κωστής Μαραβέγιας. Στις 9.30 μ.μ. Γυμνάσιο Λουτρακίου.

• Την έκθεση «Aegean sings blues» φιλοξενεί το ξενοδοχείο Astir of Paros, στην αίθουσα Venus Art Gallery, σε επιμέλεια Βέτας Ρεντζεπέρη-Μιχαηλίδη. Εως 30/9. Νάουσα, Πάρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή