Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλες μάχες για είσοδο στους ομίλους

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλες μάχες για είσοδο στους ομίλους

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ έλαβε τέλος με επιτυχία για τις ελληνικές ομάδες και πλέον είναι όλα έτοιμα για τα πλέι οφ, τα οποία ξεκινούν στις 21 Αυγούστου. Την Τρίτη το βράδυ, η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε της Σλάβια Πράγας με 2-0 και πανηγύρισε άνετα την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αγιαξ.

Παρά το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι του Αγιαξ κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης ήρθε ισόπαλο με 2-2, η ιστορική ολλανδική ομάδα κέρδισε με 3-0 τη βελγική ομάδα στη ρεβάνς του Αμστερνταμ και πλέον είναι έτοιμη να διεκδικήσει την επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην ουκρανική Ντιναμό Κιέβου.

Στο ζευγάρι της Μπάτε Μπορίσοφ και του Καραμπάχ, η ομάδα της Λευκορωσίας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως προηγήθηκε από το 20ό λεπτό και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της. Η Καραμπάχ μπορεί να ισοφάρισε στο 54΄ αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει και την πρόκριση, καθώς στο 77΄ έμεινε με δέκα παίκτες.

Η Μπάτε θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν την ερχόμενη Τρίτη στα πλέι οφ στον πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα της ολλανδικής ομάδας για τη νέα περίοδο.

Οπως και στην περίπτωση της Αϊντχόφεν, έτσι και οι Γιουνγκ Μπόις της Ελβετίας περίμεναν εδώ και τρεις προκριματικούς γύρους τον αντίπαλό τους στα πλέι οφ και εν τέλει τον βρήκαν στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η πρωταθλήτρια της Κροατίας θέλει να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη και το έχει αποδείξει στους δύο τελευταίους προκριματικούς γύρους, ξεπερνώντας άνετα τα εμπόδια των Χάποελ Μπερ Σέβα και Αστάνα.

Τέλος, έπειτα από παράταση κόντρα στη Σπάρτακ Τρνάβα, ο Ερυθρός Αστέρας πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ και θα αντιμετωπίσει τη Σάλτσμπουργκ, η οποία απέκλεισε πολύ εύκολα τη Σκεντίγια.

• Χθεσινά αποτελέσματα των ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ (με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν στα πλέι οφ): Αλμάτι – Σίγκμα Ολομουτς 1-2, Νιέντερκορν – Ούφα 2-2, ΑΕΚ Λάρνακας – Στουρμ Γκρατς 5-0, Ελσίνκι – Ολίμπια Λιουμπλιάνα 1-4, Κοπεγχάγη – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1, Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα – Λειψία 1-1, ΑΠΟΕΛ – Χάποελ Μπερ Σέβα 3-1, Ζαλγκίρις – Σεβίλλη 0-5, Κλουζ – Αλασκέρτ 5-0, Κούσκι – Τορπέντο Κιουτάισι 2-0, Μίντιλαντ – TNS 3-1, Μόλντε – Χιμπέρνιαν 3-0, Σούντουβα – Σπάρτακ 0-0, Μακάμπι Τελ Αβίβ – Πιούνικ 2-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή