Μόνο ως ελεύθεροι Βέργος και Μανθάτης στον ΠΑΟ

Μόνο ως ελεύθεροι Βέργος και Μανθάτης στον ΠΑΟ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταπράσινη και χωρίς… ερυθρόλευκες ρίγες είναι η φανέλα που επιμένει ο Παναθηναϊκός να φορέσει ο Νίκος Βέργος τα επόμενα τρία χρόνια! Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 23χρονο επιθετικό αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, χωρίς να αφήνουν περιθώρια για δανεισμό του ή καθεστώς συνιδιοκτησίας. «Δεν υπάρχει δόση αλήθειας στα περί συνιδιοκτησίας για τον Βέργο. Δεν συζητάμε κάτι τέτοιο, εάν τελικά προχωρήσουμε στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή», ήταν η απάντηση της ΠΑΕ σε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει μόνο εάν κρατήσει το 50% των δικαιωμάτων του.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται κάθετα αρνητικός σε τέτοιο σενάριο και με την τοποθέτησή του δείχνει αποφασισμένος να μην υλοποιήσει τη συμφωνία του με τον Βέργο εάν δεν εξασφαλίσει με δικές του ενέργειες την ελευθέρας του. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Μανθάτη. Θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό μόνο εάν μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους».

Στο θέμα της απόκτησης ξένου σέντερ φορ υπάρχει στασιμότητα και είναι πολύ πιθανή η περίπτωση να μην καλυφθεί η θέση μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Υπάρχει μόνο μία επιλογή λόγω των σχετικών περιορισμών και μάλιστα με λίγα χρήματα, οπότε διόλου απίθανο να περιμένει ο Νταμπίζας τις ευκαιρίες των τελευταίων ημερών της μεταγραφικής περιόδου. Ο Γκαλαμπίνοφ που είναι ψηλά στη λίστα, φέρεται να στρέφεται προς τη Σπέτσια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή