AEK: Γεμίζει με εκατομμύρια και αυτοπεποίθηση

AEK: Γεμίζει με εκατομμύρια και αυτοπεποίθηση

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα εμπόδιο απέμεινε για την ΑΕΚ προκειμένου να επιστρέψει στον (οικονομικό) παράδεισο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκλείοντας τη Σέλτικ, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκουν στα πλέι οφ την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Βίντι, που άφησε εκτός τη Μάλμε. Το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων προγραμματίστηκε για τις 10 το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη.

Μεγάλο είναι το οικονομικό όφελος της ΑΕΚ από την πρόκρισή της στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Εξασφάλισε 10 εκατ. ευρώ, τα πέντε για την παρουσία της στα πλέι οφ και άλλα πέντε εφόσον αποκλειστεί και συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση που προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα έχει εγγυημένα έσοδα 20 εκατ. ευρώ. Και ανάλογα με την πορεία της, το ποσόν αυτό μπορεί να αυξηθεί.

Την επιστροφή του Στράτου Σβάρνα ανακοίνωσε, χθες, η ΠΑΕ. Ο νεαρός αμυντικός που αγωνίστηκε στην Ξάνθη τα δύο προηγούμενα χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων. «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην ομάδα που με έκανε επαγγελματία και είμαι έτοιμος να τη βοηθήσω πολύ πιο ουσιαστικά σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά μου. Οταν είχα έρθει για πρώτη φορά ήμουν ακόμα σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά πλέον πιστεύω ότι μπορώ να ενισχύσω άμεσα την ΑΕΚ. Βρίσκω μια ομάδα που είναι γεμάτη από σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που είναι πρωταθλήτρια και που είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα της και να γράψω κι εγώ τη δική μου ιστορία μαζί της», δήλωσε ο Σβάρνας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κροατία, ο Μάρκο Λιβάγια τόνισε: «Ακόμα δεν έχουμε τίποτα. Πρέπει να αποκλείσουμε και την ουγγρική Βίντι. Στόχος μας φυσικά είναι να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και γι’ αυτό δεν υπάρχει χαλάρωση μετά τη νίκη επί της Σέλτικ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή