Πολλά μπορούν να γίνουν σε ένα ”Chalet” στις Γαλλικές Άλπεις

Πολλά μπορούν να γίνουν σε ένα ”Chalet” στις Γαλλικές Άλπεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γαλλική σειρά μυστηρίου, ωραίο καστ, καθηλωτική υπόθεση, ανατριχιαστικό soundtrack. Οκ, το ''The Chalet'' έχει όλο το πακέτο παρόλο που αποτελείται από μόλις 6 επεισόδια.

Tο πρώτο επεισόδιο ξεκινά με έναν νεαρό άντρα, τον Sebastian, να δίνει κατάθεσει για το πού είδε για τελευταία φορά δύο γυναίκες. Στις επόμενες σκηνές αντιλαμβανόμαστε πως και οι 3 ήταν σε μια μεγάλη παρέα παιδικών φίλων που αποφασίζει να κάνει reunion περνόντας το Σαββατοκύριακο σε ένα σαλέ, στις Γαλλικές Άλπεις, δίπλα από ένα πολύ μικρό χωριό, το Βαλμολίν. Φυσικά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ήθελαν.

Τα επεισόδια χωρίζονται στα γεγονότα με την παρέα πριν 6 μήνες και στο ίδιο σαλέ πριν 20 χρόνια όταν εξαφανιστηκε μια οικογένεια από προσώπου γης, αλλά και την κατάθεση του Seb στο παρόν.

Όλα ξεκινούν όταν ένας τεράστιος βράχος πέφτει και διαλύει την πέτρινη γέφυρα, τον μόνο δρόμο που ένωνε το σαλέ με τον υπόλοιπο κόσμο. Το σήμα του τηλεφώνου και το internet είναι σχεδόν ανύπαρκτο και στην πορεία η παρέα αντιλαμβάνεται πως μάλλον έχουν στοχοποιηθεί από κάποιον ή κάποιους και ένα ένα τα μέλη της παρέας εξαφανίζονται ή τραυματιζονται μυστηριωδώς. Στο παρελθόν, βλέπουμε μέλη της παρέας στα παιδικά τους χρόνια.

Η σκηνοθεσία είναι άριστη, το τοπίο είναι ειδυλλιακό (έξω το όλο μυστήριο του θέματος) και το καστ φανταστικό. Παρόλο που τα έξι επεισόδια θα σε κρατήσουν καθηλωμένο για 2 μέρες είναι μια εξαιρετική παραγωγή που πρέπει να εντάξεις στα must watch σου όσο κάθεσαι χαλαρά σπίτι.

Δες το τρέιλερ. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή