«Ξεκαθάρισμα» η δολοφονία στην Κυψέλη

«Ξεκαθάρισμα» η δολοφονία στην Κυψέλη

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις προσωπικές διαφορές βλέπουν οι αστυνομικοί ως το πιθανότερο κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός υπηκόου Αλβανίας, 36 ετών, τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Αυγούστου, στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου ζούσε με την οικογένειά του, στη συμβολή των οδών Μάκρης και Πάρνηθος, στην Κυψέλη. Είχε τραύμα από πιστόλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Η έρευνα για το περιστατικό ανετέθη στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Στελέχη της υπηρεσίας διευκρίνισαν ότι ο 36χρονος δεν είχε ποινικό παρελθόν ούτε είχε απασχολήσει την αστυνομία ως ύποπτος κάποιας εγκληματικής ενέργειας. Προέκυψε ότι από το θύμα δεν είχαν αφαιρεθεί το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο και επομένως από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας. Τα χαρακτηριστικά του εγκλήματος, αντίθετα, ο φόνος δηλαδή με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, παραπέμπει σε ενέδρα θανάτου.

Ο άτυχος άνδρας ήταν οργανωμένος οπαδός της ΑΕΚ και είχε επιστρέψει από τη Νάξο όπου έκανε διακοπές με τη σύζυγο και το παιδί τους προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας με αντίπαλο τη Σέλτικ, το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ. Δολοφονήθηκε στην είσοδο του σπιτιού του, τη στιγμή ακριβώς που επέστρεφε από το γήπεδο. Οι ερευνητές του Ανθρωποκτονιών αποδίδουν τον φόνο σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών». Συνδέουν δηλαδή τη δολοφονία με ιδιωτικής φύσης διαφορές του θύματος με τους δράστες ή με ενδεχόμενη ανάμειξή του σε παράνομες δραστηριότητες, όπως π.χ. το εμπόριο ναρκωτικών, δίχως προς το παρόν να υπάρχουν σαφείς ενδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή