Μήνυση κατά Τόσκα-Σκουρλέτη-Δούρου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Μήνυση κατά Τόσκα-Σκουρλέτη-Δούρου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα η Βαρβάρα Φύτρου, χήρα του Γρηγόρη Φύτρου και μητέρα της 13χρονης Εβίτας και του 11χρονου Αντρέα που βρήκαν και οι τρεις τραγικό θάνατο στη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι Αττικής.

Η μηνύτρια, της οποίας ξεκληρίστηκε η οικογένεια, παράλληλα στη μήνυσή της στρέφεται και εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και του προσφάτως παραιτηθέντα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, Βασίλη Καπερνάρο, οι ευθύνες είναι εγκληματικές και τα στοιχεία αδιάσειστα ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ή με ενδεχόμενο δόλο. Κατά τον κ. Καπερνάρο η μήνυση της κ. Φύτρου θα ανοίξει το δρόμο για τη διερεύνηση ευθυνών πολιτικών προσώπων από τη Βουλή.

Η μήνυση της Βαρβάρας Φύτρου στρέφεται ακόμα και κατά των Ρένας Δούρου, περιφερειάρχη Αττικής, Ιωάννη Καπάκη, πρώην γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, καθώς και κατά του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, ενώ καταλογίζει ευθύνες και στους Σωτ. Ταρζούδη, πρώην αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς Κων/νο Τσουβάλας, πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή