Forbes: Η Σκάρλετ Γιόχανσον η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2018

Forbes: Η Σκάρλετ Γιόχανσον η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2018

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον είναι, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός στον κόσμο, έχοντας κερδίσει τον τελευταίο χρόνο (Ιούνιος 2017- Ιούνιος 2018) περίπου 40,5 εκατ. δολάρια, (35,6 εκατ. ευρώ) όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό περιοδικό.

Τα χρήματα της ηθοποιού προήλθαν κυρίως από την αμοιβή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Black Widow». Το 2010 είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Iron Man 2» υποδυόμενη για πρώτη φορά τη σκληρή κατάσκοπο Νατάσα Ρομανόφ. Τον επόμενο χρόνο η 33χρονη ηθοποιός επανεμφανίστηκε στον ίδιο ρόλο.

Στη δεύτερη θέση της λίστας σύμφωνα με το περιοδικό βρίσκεται η Αντζελίνα Τζολί με 28 εκατ. δολάρια. Πέρσι η ηθοποιός απουσίαζε από την πρώτη δεκάδα των υψηλότερα αμειβόμενων ηθοποιών. Η κατάσταση άλλαξε φέτος λόγω του ρόλου της στην ταινία «Maleficent 2».

Στην τρίτη θέση, ως εκ τούτου, βρίσκεται η Τζένιφερ Ανιστον με ετήσιο εισόδημα 19,5 εκατομμύρια δολάρια – που προέρχονται κυρίως από διαφημιστικές καμπάνιες. Την πεντάδα συμπληρώνει η Τζένιφερ Λόρενς με 18 εκατ. δολάρια και η Ρις Γουίδερσπουν με 16,5 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με το «Forbes» η δεκάδα, με τις υψηλότερα αμειβόμενες ηθοποιούς συγκεντρώνει, ένα ακαθάριστο εισόδημα της τάξης των 186 εκατ. δολαρίων.

Πέρσι πρώτη στη λίστα ήταν η ηθοποιός Εμα Στόουν με εισόδημα της τάξης των 26 εκατ. δολαρίων, φέτος όμως απουσιάζει από τη λίστα.

Τα στοιχεία σύμφωνα με το περιοδικό βασίζονται στα έσοδα του box office, εκτιμήσεις του κλάδου και συνεντεύξεις με τους πράκτορες, τους μάνατζερ και τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τις πρωταγωνίστριες. Τα ποσά αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την αμοιβή από τη συμμετοχή σε ταινίες αλλά και τα έσοδα από τις διαφημιστικές συμβάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή