Τέλος εποχής: Αποσύρθηκε ο Ναβάρο

Τέλος εποχής: Αποσύρθηκε ο Ναβάρο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μεγάλη και δύσκολη απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του πήρε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο 38χρονος γκαρντ ήταν εκτός πλάνων του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην Μπαρτσελόνα και παρότι αρχικά εξέταζε το ενδεχόμενο ακόμη και να παίξει σε άλλη ομάδα, τελικά αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του καταλανικού κλαμπ να αναλάβει πόστο στο σύλλογο.

Ο «Λα Μπόμπα» έκλεισε 20 χρόνια ως επαγγελματίας στην Μπαρτσελόνα, από το 1997 μέχρι το 2018, με ένα διάλειμμα τη σεζόν 2007/08, όταν έπαιξε στο ΝΒΑ. Στο διάστημα αυτό κατέκτησε 35 τίτλους με τη φανέλα της ομάδας και κατέγραψε μια σειρά από ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα καταρριφθούν.

Συνολικά μέτρησε 1.139 παιχνίδια και πέτυχε 13.609 πόντους, ενώ είναι και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου αλλά και της Ευρωλίγκας, καθώς και τρίτος στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ναβάρο κατέκτησε δύο φορές την Ευρωλίγκα (2003, 2010), οκτώ φορές το πρωτάθλημα και επτά το Κύπελλο Ισπανίας. Παράλληλα πήρε δέκα μετάλλια με την εθνική Ισπανίας κατακτώντας δύο φορές το Ευρωμπάσκετ και μία το Μουντομπάσκετ.

Πηγή: sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή