Πέθανε σε ηλικία 33 ετών η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

Πέθανε σε ηλικία 33 ετών η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 33 ετών, η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά. Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, «τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα».

«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».

Τα στοιχεία της κηδείας της Νατάσας Βαρελά θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση της Ένωσης.

Συλλυπητήριο μήνυμα του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ 

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, εκφράζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με σχετική ανακοίνωσή του.

Συλλυπητήρια Δημήτρη Τζανακόπουλου

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της», αναφέρει στη σχετική δήλωσή του.

Συλλυπητήρια από τη ΝΔ

«H Νέα Δημοκρατία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά για τον τόσο αδόκητο και πρόωρο θάνατο της» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Η Ένωση Κεντρώων για τον θάνατο της Νατάσας Βαρελά

Τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων. Συγκεκριμένα αναφέρει: «η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή