5 fresh χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις το Φθινόπωρο

5 fresh χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις το Φθινόπωρο

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πανέξυπνοι συνδυασμοί, έντονα χρώματα, ανατρεπτικά σύνολα… Το Φθινόπωρο αυτή τη φορά έρχεται με ένα μεγάλο δώρο για τα κορίτσια της μόδας, και υπόσχεται να μας κάνει να νιώσουμε τα δυνατά vibes της νέας σεζόν με looks που εύκολα μπορούν να ανταγωνιστούν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, ίσως να μας κάνουν κιόλας να τις αφήσουμε στο παρελθόν χωρίς κανένα παράπονο.

Τα catwalks γέμισαν από ''φρέσκιες'' ιδέες για τις πιο τολμηρές που δεν θα επαναπαυθούν για ακόμα μια σεζόν στη σιγουριά του μαύρου και θα αποδείξουν το στυλ τους ως άξιες εκπρόσωποι της μόδας του δρόμου.

Εμείς καταγράψαμε 5 διαφορετικούς συνδυασμούς για να ''πειραματιστείς'' από σήμερα κιόλας και που σίγουρα θα ''κάνουν δήλωση'' όπου κι αν προτιμήσετε να τους δοκιμάσετε.

1.Βιολετί + Καφέ 

5 fresh χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις το Φθινόπωρο-1

Αυτή η έντονη απόχρωση του μωβ σε συνδυασμό με μια επίσης έντονη απόχρωση του καφέ, όπως το καφέ του κονιάκ ή το tan είναι η έκπληξη της φετινής σεζόν και με την καουμπόϊκη τάση να κυριαρχεί σίγουρα ένα ζευγάρι γουέστερν μπότες είναι ότι χρειάζεστε στη ντουλάπα σας για να το συνδυάσετε με το βιολετί φόρεμά σας.

2.Πορτοκαλί + Ώχρα

5 fresh χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις το Φθινόπωρο-2

Για πολλές το πορτοκαλί είναι ίσως ένα χρώμα που δύσκολα θα τολμούσατε, όμως ο συνδυασμός του με μια απαλή απόχρωση της ώχρας ρίχνει τους τόνους και δημιουργεί κατάλληλα σύνολα ακόμα και για το γραφείο.

3.Κόκκινο + Λεβάντα

5 fresh χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις το Φθινόπωρο-3

Αυτή η απαλή απόχρωση του λιλά θα κατεβάσει τους τόνους στο έντονο κόκκινο που κυριαρχεί τη νέα σεζόν. Δοκιμάστε να συνδυάσετε ένα κόκκινο παντελόνι σε πλατιά γραμμή με ένα πουλόβερ στην απόχρωση της λεβάντας για ένα cool καθημερινό look και θα μας θυμηθείτε.

4.Ψυχρό μπλε + Σκουριά

5 fresh χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις το Φθινόπωρο-4

Αυτό τον συνδυασμό τον είδαμε στη φθινοπωρινή συλλογή της Roksanda Ilincic και οφείλουμε να πούμε πως μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ο συνδυασμός του καφέ της σκουριάς με το παγωμένο μπλε δείχνει τόσο chic που αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία στις εμφανίσεις της νέας σεζόν. Δεν νομίζετε;

5. Κόκκινο + Καυτό Pink

5 fresh χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις το Φθινόπωρο-5

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι αυτόν τον συνδυασμό τον έχει ξαναδεί, αλλά τα κομμάτια της νέας σεζόν τον κάνουν να μοιάζει πραγματικά ''καινούργιος''. Συνδυάστε μια φινετσάτη σατέν μπλούζα με έντονα μανίκια σε pink χρώμα με το ψηλόμεσο αυστηρό παντελόνι σας στο κόκκινο της φωτιάς και κάντε ''δήλωση μόδας'' στις επαγγελματικές σας συναντήσεις.

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή