Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Μιχάλης Τζουγανάκης με το λαούτο του εμφανίζεται στο λιμάνι Πλακιάς μαζί με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη. Στις 9 μ.μ. Ρέθυμνο, Κρήτη.

• Διαδραστικά σεμινάρια για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, και την ιστορία, τη μυθολογία, την παράδοσή του στη χώρα μας διοργανώνονται στον πολυχώρο Yoleni’s Greek Gastronomy Center. Στις 6.30 μ.μ. Σόλωνος 9.

• Τα παιδιά από 7 έως 12 ετών εμπνέονται από τη χλωρίδα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και τα έργα καλλιτεχνών της σύγχρονης τέχνης και δημιουργούν γλυπτά με σκοπό να συνθέσουν τον δικό τους φανταστικό γιγάντιο κήπο χρωμάτων με ανακυκλώσιμα υλικά. Στις 7 μ.μ. Είσοδος με σειρά προτεραιότητας. ΚΠΙΣΝ, Συγγρού 364.

• Η παράσταση «Μόνος κόσμος» που είναι αφιερωμένη στην ποιήτρια Εμιλι Ντίκινσον ανεβαίνει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου σε σκηνοθεσία Αλέξιου Κοτσώρη. Ερμηνεύει η Χριστίνα Τασκασαπίδου. Στις 9 μ.μ. Ταραμπάδος, Τήνος.

• Με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Γεωργίας Μαυραγάνη, οι σπουδαστές της δραματικής σχολής «Δήλος» επιχειρούν μια προσέγγιση της τραγωδίας του Αισχύλου με τίτλο «Προμηθέας Δεσμώτης: Eνα τραγούδι αντίστασης» σε μετάφραση Γιώργου Μπλάνα. Στις 9 μ.μ., Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

• Συνεχίζεται στο Art Space η πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση με τίτλο «Ανατομία της πολιτικής μελαγχολίας» με τη συμμετοχή 12 Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Εως 30/9. Πυθαγόρειο, Σάμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή