Ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης» για ένα εισιτήριο με Μπέρνλι

Ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης» για ένα εισιτήριο με Μπέρνλι

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι το πρώτο μεγάλο στοίχημα της περιόδου για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς. Για να το κερδίσει, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της αγγλικής Μπέρνλι, την οποία θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ζήτηση των εισιτηρίων είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.

Μάλιστα, χθες, δημιουργήθηκαν ουρές στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου από φίλους των «ερυθρολεύκων» που ήθελαν να προμηθευτούν εισιτήρια για την αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα. Συνολικά, την πρώτη ημέρα διάθεσής τους, πωλήθηκαν 7.000 εισιτήρια από το Ιντερνετ και από τα εκδοτήρια, ενώ παράλληλα διατέθηκαν χθες 400 κάρτες εισιτηρίων διαρκείας. Την Κυριακή, ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κριστιάν Καρεμπέ βρέθηκαν στην Αγγλία και παρακολούθησαν την εντός έδρας ήττα της Μπέρνλι από τη Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας με 1-3. Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως η ενδεκάδα που χρησιμοποιήθηκε στη 2η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος θα διαφέρει από εκείνη που θα επιλεγεί για το ματς του Φαλήρου. Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα εμπιστευθεί τους 11 που παρέταξε στα δύο παιχνίδια με τη Λουκέρνη. Δηλαδή, τους Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε, Φορτούνη και Γκερέρο. Στις προπονήσεις, πάντως, ο Γκιγιέρμε που αποκτήθηκε την περασμένη εβδομάδα δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διεκδικώντας ακόμη και θέση στο αρχικό σχήμα.

• Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κυριάκος Δουρέκας βρέθηκε χθες στην Αγγλία και ξεναγήθηκε στην έδρα της Μπέρνλι. Στόχος του ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός του ταξιδιού των «Πειραιωτών» στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή