Online ασφάλιση ΙΧ από την Alpha Bank

Online ασφάλιση ΙΧ από την Alpha Bank

2' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν δύο κλάδοι της παγκόσμιας οικονομίας, ο τραπεζικός και ο ασφαλιστικός, οι οποίοι διακρίνονται για την ταχύτητα με την οποία ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εταιρική τους στρατηγική και πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι τάσεις όπως το Fintech (χρηματοοικονομική τεχνολογία) και Insurtech (τεχνολογία για τον ασφαλιστικό κλάδο) θεωρούνται -και είναι- τομείς ύψιστου επενδυτικού ενδιαφέροντος, αποτελώντας το «ιερό δισκοπότηρο» για τις ίδιες τις εταιρείες των δύο κλάδων.

Ως αποτέλεσμα, τόσο ο τραπεζικός όσο και ο ασφαλιστικός τομέας σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως και στην Ελλάδα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, παράγοντας καινοτομία προς όφελος των πελατών τους. Η τεχνολογική υπεροπλία των δύο κλάδων απαντά σε μια πολύ απλή, αλλά εξαιρετικά επιτακτική ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή: να πραγματοποιεί συναλλαγές από όπου και αν βρίσκεται, με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο, με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία και με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Αυτή την εξίσωση έχει επιλύσει στην πράξη η Alpha Bank, η οποία, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού των υποδομών και των υπηρεσιών της, λανσάρει διαρκώς νέες καινοτόμες πρακτικές, που αναμορφώνουν πλήρως την πελατειακή εμπειρία με τρόπο επωφελή για τον καταναλωτή. Το πλέον πρόσφατο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε στον κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτου και αφορά στη διάθεση ασφαλιστικών προγραμμάτων, που φέρουν τη σφραγίδα της Alpha Bank και της AXΑ Ασφαλιστική, μέσα από ένα ενιαίο ψηφιακό κανάλι, το οποίο απαντά σε όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα http://www.alphasafeauto.gr, η οποία ανασχεδιάστηκε πλήρως πρόσφατα, αποτελεί πλέον το αποκλειστικό κανάλι διάθεσης δύο νέων προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου, του «Alpha Safe Auto Regular» και «Alpha Safe Auto Value», τα οποία προσφέρονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, μαζί με το υφιστάμενο προϊόν «Alpha Safe Auto Plus».

Το όλο σύστημα εξασφαλίζει ευελιξία στα θέματα πληρωμής και σημαντικές εκπτώσεις. Ενδεικτικά, προσφέρεται μείωση ασφαλίστρου από 10% έως και 20% στους οδηγούς που διανύουν έως 7.500 χλμ. το χρόνο και έως και 10% έκπτωση στην ανανέωση. Ακόμη, τα προγράμματα προσφέρουν έκπτωση 12% όταν επιλεχθεί ετήσια συχνότητα πληρωμής, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική δυνατότητα εξαμηνιαίων καταβολών, με οποιαδήποτε κάρτα, ανεξαρτήτως συνεργαζόμενης τράπεζας. Για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, η εξόφληση μπορεί να γίνει και σε μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Ειδικά, πάντως, για τους πελάτες της Alpha Bank προβλέπεται loyalty εκπτωτικό σχήμα, καθώς παρέχεται η δυνατότητα εξαργύρωσης Bonus Πόντων για την εξόφληση ακόμη και του συνόλου των ασφαλίστρων. Ακόμη, παρέχεται έκπτωση επιβράβευσης 7,5%  σε κατόχους ασφάλισης κατοικίας στην AXA.

Μέσα από την πλατφόρμα, η Τράπεζα, με την υποστήριξη της AXA, δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουν από την άνεση του σπιτιού τους, με τη χρήση ενός desktop, smartphone, tablet ή laptop και μιας σύνδεσης internet, όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την απόκτηση της ασφάλισης του οχήματός τους. Ο καταναλωτής μπορεί -από όπου και εάν βρίσκεται-, καταχωρώντας απλά τα στοιχεία που απαιτούνται, να υπολογίσει το κόστος των ασφαλίστρων, να πληρώσει ηλεκτρονικά, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, και να λάβει ψηφιακά το ασφαλιστήριό του. Πρακτικά, ο πελάτης συμπληρώνει τους όρους που επηρεάζουν την τιμολόγηση (κυβικά, μοντέλο κλπ.) και λαμβάνει την τιμή του ασφάλιστρου. Στη συνέχεια, εφόσον ενδιαφέρεται, προχωρά με τη συμπλήρωση των προσωπικών του στοιχείων.

Σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια, μπορεί να καλεί και στο 801 111 222 333 (από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 210 7268 000 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή