Επιχείρηση αποκλεισμού των φωτορεπόρτερ από το διάγγελμα της Ιθάκης καταγγέλλει φωτογράφος

Επιχείρηση αποκλεισμού των φωτορεπόρτερ από το διάγγελμα της Ιθάκης καταγγέλλει φωτογράφος

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα ιδιαιτέρως αιχμηρό κείμενο από το οποίο δεν λείπουν κάποιοι βαρείς χαρακτηρισμοί, ο φωτορεπόρτερ Μενέλαος Μυρίλλας καταγγέλλει επιχείρηση αποκλεισμού των φωτογράφων από το διάγγελμα του κ. Τσίπρα στην Ιθάκη.

Ως ενδεικτικό στοιχείο της απόπειρας αποκλεισμού των φωτογράφων, ο κ. Μυρίλλας αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook, κατ' αρχάς το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του Μαξίμου «αποφάσισαν να ανακοινώσουν το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Ιθάκη λεπτά αφότου το Σινούκ απογειώθηκε».

Μάλιστα υποστηρίζει ότι ή όλη επιχείρηση έγινε ουσιαστικά εν αγνοία του πρωθυπουργού:

«Η άγνοια του πρωθυπουργού (…) αποτυπώθηκε τόσο στην ειλικρινή του απορία όταν είδε εμένα και τον φωτογράφο της Ευρωκίνησης Γιώργο Κονταρίνη να μπαίνουμε στην συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ιθάκης και με χαμόγελο μας ρώτησε "πού ήσασταν εσείς ρε παιδιά;" όσο και στην αμηχανία του όταν απαντήσαμε με τον τρόπο που άρμοζε».αναφέρει.

Ο κ. Μυρίλλας φαίνεται να επιρρίπτει τις ευθύνες για την επιχείρηση αποκλεισμού στον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κ. Θ. Καρτερό σημειώνοντας:  «Θα ήταν πιο έντιμο και σίγουρα πιο ευφυές να παραδεχτούν τι θέλουν, από το να μας λέει ο Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός ότι "ποτέ δεν έχουν φωτογραφηθεί διαγγέλματα του Πρωθυπουργού, γιατί να γίνει σήμερα;»

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή