Συνελήφθη 48χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άνω Καστρίτσι

Συνελήφθη 48χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άνω Καστρίτσι

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 48χρονου ως υπαίτιου εμπρησμού από αμέλεια για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στις 16:20 σε αγροτοδασική έκταση, στη θέση Σώφαινα του Άνω Καστριτσίου, του Δήμου Πατρέων, προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιων του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας.

Στο μεταξύ,  ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, αναφερόμενος στις συλλήψεις των δύο ατόμων που κατηγορούνται για εμπρησμούς στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας (Δαφνιώτισσα, Ανάληψη και Γεράκι) που έγιναν λίγες ώρες μετά την επιστολή που είχε στείλει στον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είχα ζητήσει την άμεση διαλεύκανση των αιτιών που προκάλεσαν αυτέ τις πυρκαγιές. Και αυτό γιατί είχαμε τέσσερα δύσκολα μέτωπα, σε ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους, στον ίδιο γεωγραφικό χώρο. Σε έναν χώρο, που έναν χρόνο πριν, το 2017 είχαν σημειωθεί ανάλογες πυρκαγιές. Μόνο σε σύμπτωση δεν μπορεί να αποδοθεί».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή