Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Βέργος, στην Αθήνα ο Καμπετσής

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Βέργος, στην Αθήνα ο Καμπετσής

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ίδια συνταγή που απέκτησε τον Πούγγουρα από τον ΠΑΟΚ και τον Καμπετσή από την Ντόρτμουντ, ο Παναθηναϊκός έντυσε στα πράσινα και τον Νίκο Βέργο.

Παρά την αρχική επιμονή του για συνιδιοκτησία με ποσοστά 50-50, ο Ολυμπιακός δέχθηκε τελικά να αφήσει ελεύθερο τον 22χρονο επιθετικό, κρατώντας μόνο ένα ποσοστό μεταπώλησης, ανάλογο με αυτό που έχει συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ και Ντόρτμουντ.

Το ποσοστό αυτό έχει οριστεί στο 25%, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους «πράσινους» να διαπραγματευτούν ελεύθερα στο μέλλον τη μεταγραφή του χωρίς να έχουν δικαίωμα παρέμβασης οι «ερυθρόλευκοι». Εάν προκύψει τέτοιο σενάριο, θα εισπράξουν απλώς το 25% του ποσού της μεταγραφής. Ο Βέργος έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα) στο «Γ. Καλαφάτης».

Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Αργύρης Καμπετσής, με αφετηρία την Ντόρτμουντ. Ο 19χρονος επιθετικός ήλθε χθες το βράδυ στην Αθήνα χωρίς να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο, θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα μεταβεί στο Κορωπί για την πρώτη του προπόνηση.

Εχει κάνει κανονική προετοιμασία, βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας και λογικά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της πρεμιέρας στην Ξάνθη. Τόσο ο Καμπετσής όσο και ο Βέργος προορίζονται για εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση, πίσω από τον ξένο σέντερ φορ που θα αποκτηθεί. Το όνομα του Πέδρο Κόντε παραμένει ψηλά στη λίστα, χωρίς να είναι το μόνο.

• Επέστρεψε στην Αθήνα ο Ομρι Αλτμαν και ξεκίνησε αμέσως θεραπεία για να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον καθαρισμό στο γόνατό του. Τον έκανε στο Ισραήλ ο ίδιος γιατρός που τον είχε χειρουργήσει λίγους μήνες νωρίτερα, ο οποίος εκτιμά ότι εάν όλα πάνε καλά, ο Αλτμαν θα επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου δύο μήνες από τώρα, προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή