Η Τσέλσι Κλίντον δεν αποκλείει την ενασχόλησή της με την πολιτική: Ισως στο μέλλον (φωτογραφίες)

Η Τσέλσι Κλίντον δεν αποκλείει την ενασχόλησή της με την πολιτική: Ισως στο μέλλον (φωτογραφίες)

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πολιτική φαίνεται ότι θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον η Τσέλσι Κλίντον και μάλιστα δεν αποκλείει την πιθανότητα να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Η πρώην πρώτη κόρη μιλώντας στο διεθνές φεστιβάλ βιβλίου του Εδιμβούργου, όπου βρέθηκε για να προωθήσει το παιδικό της βιβλίο που μιλάει για τις γυναίκες οι οποίες αγωνίστηκαν παρά τις αντιξοότητες, καταδίκασε τον Αμερικανό πρόεδρο για τον χωρισμό των παιδιών από τους γονείς τους στα σύνορα με το Μεξικό και τόνισε ότι «αποστρέφεται» την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέχεια αποκάλεσε την πολιτική ως «τη μεγαλύτερη αμαρτία της στιγμής» δηλώντας ότι «σε ομοσπονδιακό επίπεδο, αυτά που κάνει ο πρόεδρος Τραμπ με αποθαρρύνουν, αλλά νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα κάνουν ο σύζυγός μου και οι γερουσιαστές μας για να τον σταματήσουν».

Η Τσέλσι Κλίντον δεν αποκλείει την ενασχόλησή της με την πολιτική: Ισως στο μέλλον (φωτογραφίες)-1

Πάντως η Τσέλσι Κλίντον, συνεχίζοντας την ομιλία της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική και να διεκδικήσει στο μέλλον την προεδρία, λέγοντας ότι «για μένα, είναι σίγουρο όχι τώρα, αλλά είναι ίσως στο μέλλον, γιατί ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον», ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα που υπέστη η μητέρα της στις προεδρικές εκλογές και στον αντίκτυπο που είχε αυτή για την οικογένειά της.

Η Τσέλσι Κλίντον δεν αποκλείει την ενασχόλησή της με την πολιτική: Ισως στο μέλλον (φωτογραφίες)-2

«Απλώς συνέχισε να επιμένει και να προσπαθεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική με τον τρόπο που την έχω δει να το κάνει σε όλη μου τη ζωή», είπε.

Η Τσέλσι ήταν 12 χρόνων όταν ο πατέρας της Μπιλ Κλίντον μπήκε στον Λευκό Οίκο και μίλησε για το πώς της συμπεριφέρθηκαν τα μέσα ενημέρωσης.

Η Τσέλσι Κλίντον δεν αποκλείει την ενασχόλησή της με την πολιτική: Ισως στο μέλλον (φωτογραφίες)-3

«Αισθάνομαι απίστευτα προστατευτική για τον Μπάρον Τραμπ, που είναι τώρα 12 χρόνων, την ίδια ηλικία που είχα κι εγώ», είπε και πρόσθεσε: «Διαφωνώ με τον πατέρα του για τα πάντα αλλά οι άνθρωποι διασκεδάζουν μαζί του (με τον Μπάρον), εκφοβίζοντάς τον, σχολιάζοντας την εμφάνισή του. Χάνω την υπομονή μου με αυτά επειδή είναι παιδί και αξίζει να έχει μια παιδική ηλικία όπως κάθε παιδί».

Η Τσέλσι Κλίντον δεν αποκλείει την ενασχόλησή της με την πολιτική: Ισως στο μέλλον (φωτογραφίες)-4
Η Τσέλσι Κλίντον δεν αποκλείει την ενασχόλησή της με την πολιτική: Ισως στο μέλλον (φωτογραφίες)-5

Πηγή Φωτό: Associated Press 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή