Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο YouTube το κομμάτι της με τίτλο «Havana» συγκεντρώνει συνολικά περίπου 2 δισ. προβολές. Κάπως έτσι ήταν λογικό η Camila Cabello (φωτ.) να είναι η μεγάλη νικήτρια των φετινών μουσικών βραβείων του MTV, που απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας. Η γεννημένη στην Κούβα 21χρονη σταρ πήρε μαζί της τα σημαντικά βραβεία του κορυφαίου καλλιτέχνη και του καλύτερου βίντεο κλιπ της χρονιάς, ενώ από τους βασικούς διακριθέντες της βραδιάς ήταν και ο R’n’B τραγουδιστής Post Malone, η επιτυχία του οποίου «Rockstar» αναδείχθηκε το σπουδαιότερο κομμάτι. Από την άλλη, αυτή που έκλεψε, για άλλη μία φορά, την παράσταση ήταν η Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ θέλησε να τιμήσει με τις δηλώσεις της την προσφάτως χαμένη Αρίθα Φράνκλιν, όμως μάλλον δεν το κατάφερε. «Η Αρίθα με οδήγησε σε αυτό που είμαι σήμερα και ξέρω πως επηρέασε πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή την αίθουσα απόψε», είπε η Μαντόνα, με αρκετούς σχολιαστές να επισημαίνουν δεικτικά πως η Αμερικανίδα σταρ δεν έχασε την ευκαιρία να αυτο-αποθεωθεί αντί να μιλήσει μόνο για τη Φράνκλιν.

(…) Σε αυτοάμυνα ισχυρίζεται πως βρισκόταν όταν γρονθοκόπησε ένα από τα μέλη της παραγωγής της επόμενης ταινίας του ο Τζόνι Ντεπ (φωτ.). Ο Αμερικανός ηθοποιός φαίνεται πως τσακώθηκε άσχημα, για ασήμαντη αιτία, με τον άνθρωπο που τον κατηγορεί, ενώ ο τελευταίος ισχυρίζεται πως ο Ντεπ φώναζε πως θα τον πληρώσει 100.000 δολάρια για να του ρίξει γροθιά στο πρόσωπο…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή