Εξι θεατές μέσος όρος και 540 ευρώ εισπράξεις για τη νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι

Εξι θεατές μέσος όρος και 540 ευρώ εισπράξεις για τη νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έξι άτομα. Αυτός είναι ο μέσος όρος των θεατών που παρακολούθησαν την τελευταία ταινία του Κέβιν Σπέισι κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής της στους 11 κινηματογράφους που (τόλμησαν) να την προβάλουν στις ΗΠΑ.

Ο δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός που έχει σημειώσει στο παρελθόν επιτύχει εισπράξεις εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο box office, έκοψε εισιτήρια μόλις 110 ευρώ την πρώτη ημέρα προβολής της ταινίας «Το κλαμπ των νεαρών δισεκατομμυριούχων», ενώ το συνολικό ποσό των εισπράξεων αυτή τη στιγμή ανέρχεται μόλις σε 540 ευρώ, κάνοντας πολλούς κριτικούς κινηματογράφου να μιλούν ανοιχτά για «το τέλος της καριέρας του».

Μετά την αποκάλυψη των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση, ο Σπέισι έχασε τη θέση του στην επιτυχημένη σειρά του Νetflix «House of Cards». 

Ωστόσο ο ρόλος του στο Billionaire Boys Club δεν ακυρώθηκε. Η εταιρία διανομής της ταινίας μάλιστα σε ανακοίνωσή της εξέφραζε την ελπίδα ότι «οι ενοχλητικές κατηγορίες για τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου, δε θα έβλαπταν την ταινία», στην οποία ο Σπέισι είχε, άλλωστε, έναν μικρό ρόλο.

Πηγή: El Pais

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή