Η ειρωνική απάντηση του Τραμπ στον πρώην δικηγόρο του

Η ειρωνική απάντηση του Τραμπ στον πρώην δικηγόρο του

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσω Twitter ήρθε η πρώτη αντίδραση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με την ομολογία του πρώην δικηγόρου του, Μάικλ Κοέν, ότι είχε κανονίσει τις αμοιβές δύο γυναικών προκειμένου να παραμείνουν σιωπηλές για τις σχέσεις τους με τον Πρόεδρο.

Με ένα αιχμηρό αλλά και ειρωνικό τιτίβισμα ο Ντόναλντ Τραμπ «συμβουλεύει» τους Αμερικανούς  να μην προσλάβουν τον Κοέν, σε περίπτωση που ψάχνουν έναν καλό δικηγόρο για τις υποθέσεις τους.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικλ Κοέν παραδέχθηκε ότι κατέβαλε 130.000 και 150.000 δολάρια σε δύο γυναίκες που ισχυρίζονταν πως είχαν σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Τραμπ σε αντάλλαγμα για τη σιωπή τους, και αυτό «κατ' απαίτηση του υποψήφιου». Στόχος: να αποφευχθεί η αποκάλυψη πληροφοριών που θα «έπλητταν τον υποψήφιο».

Αυτή η ομολογία είναι αληθινή βόμβα για αυτόν που εντέλει κέρδισε τις προεδρικές εκλογές του 2016, διότι υπονοεί ότι είναι ο ίδιος που μπορεί να διέπραξε ποινικό αδίκημα. Μολονότι οι πληρωμές στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και στην πρώην πλεϊμέιτ Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, που και οι δυο τους διατείνονται πως είχαν σχέση με τον νυν πρόεδρο τη δεκαετία του 2000, ήταν γνωστές, ο ένοικος του Λευκού Οίκου μέχρι τώρα αρνείτο ότι έγινε οτιδήποτε παράνομο στις υποθέσεις αυτές.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή