Γιουρόπα Λιγκ: Στην απειρία της Μπέρνλι επικεντρώνεται ο Ολυμπιακός

Γιουρόπα Λιγκ: Στην απειρία της Μπέρνλι επικεντρώνεται ο Ολυμπιακός

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπέρνλι είναι το τελευταίο εμπόδιο που καλείται να περάσει ο Ολυμπιακός για να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στα πλέι οφ της διοργάνωσης θα διεξαχθεί απόψε στις 9 στο Καραϊσκάκη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει περάσει πολλές ώρες με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του, αναλύοντας τα δεδομένα στο παιχνίδι των αντιπάλων τους.

«Η Μπέρνλι είναι πολύ καλή από άποψη φυσικής κατάστασης αλλά πρέπει να εκμεταλλευθούμε το τρανζίσιον παιχνίδι και τις στατικές φάσεις. Είναι άπειρη, οπότε μπροστά στον κόσμο μας, πρέπει να το εκμεταλλευθούμε αυτό για να χάσει τη συγκέντρωσή της», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στην αποστολή συμπεριέλαβε τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τους Γκιγιέρμε και Χασάν, όπως και τον Νάτχο που είχε μείνει εκτός πλάνων του για τα ματς με τη Λουκέρνη. «Είμαστε πλήρεις και δυνατοί. Τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν αλλά δεν είναι καιρό μαζί για να μπορέσουν να καταλάβουν πως είναι οι αγώνες με την ομάδα. Ο Χασάν ήρθε πολύ πρόσφατα, το ίδιο και ο Γκιγιέρμε. Θέλουν χρόνο προσαρμογής. Υπάρχουν παίκτες που είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από άλλους. Περιμένουμε, πάντως, βοήθεια από όλους», ανέφερε ο Μαρτίνς.

Από τη λίστα που έχει δηλωθεί στην UEFA, εκτός αποστολής έμειναν οι Σκαφίδας, Κούτρης, Μασούρας, Νικολάου, Ανδρούτσος και Πάρντο. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Φορτούνης και Γκερέρο. Μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού έστειλε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Ξέρουμε τι δύναμη είναι ο κόσμος μας. Για να ανάψει η φωτιά θέλει μόνο μια σπίθα. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο στο γήπεδο, νιώστε ένα με την ομάδα, ελάτε να είμαστε ένα, να το νιώσουμε όλοι μαζί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή