Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ: Αστοχία υλικού προκάλεσε το μπλάκ άουτ στην Αττική

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ: Αστοχία υλικού προκάλεσε το μπλάκ άουτ στην Αττική

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αστοχία υλικού απέδωσε το μπλάκ άουτ, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε πολλές περιοχές της Αττικής, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

«Είχαμε μια αστοχία στη λειτουργία μετασχηματιστή στο κέντρο υψηλής τάσης στην Παλλήνη. Ενα βραχυκύκλωμα από μονωτήρα που έσπασε», ανέφερε.

Ερωτηθείς για τις αντοχές του συστήματος εμφανίστηκε καθησυχαστικός και πρόσθεσε ότι «υπάρχει υπερεπάρκεια ρεύματος, καθώς η ζήτηση στα χρόνια των Μνημονίων είναι μειωμένη».

«Αν το σύστημα είναι υπό κατάρρευση οι πρώτοι που θα ανησυχήσουν είναι οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις σε όλη την επικράτεια» συμπλήρωσε ο κ. Αδαμίδης, μιλώντας στο Θέμα Fm.

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση των υπηρεσιών ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τόνισε ότι «από το Ρουφ μέχρι την Παλλήνη τα συνεργεία πήγαν και αποκατέστησαν η βλάβη, μέσα σε ένα δίωρο. Οι συνάδελφοί μου έκαναν το καλύτερο δυνατό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή