Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Μαθήματα υπολογιστών σε αρχαρίους 65 ετών και άνω προσφέρονται δωρεάν στην αίθουσα υπολογιστών της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος. Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας. Από τις 10 π.μ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

• Τον νέο της δίσκο, «Των φίλων τα σπίτια», παρουσιάζουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στην καλοκαιρινή περιοδεία τους. Στις 9 μ.μ. Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (δημαρχείο Καλαμαριάς), Θεσσαλονίκη.  

• Μια ιδιαίτερη παράσταση είναι το «Μια σταλιά ρεβίθια και μια χούφτα παραμύθια» από μια παραμυθού, την Εύη Γεροκώστα, κι έναν μουσικό, τον Παναγιώτη Τερζάκη. Στις 7 μ.μ. Θεατράκι Δημοτικού Σχολείου, Κατάπολα, Αμοργός.

• Συνεχίζεται η εικαστική έκθεση «Ο τελευταίος αναγνώστης» με 15 έργα μεγάλων διαστάσεων από 10 κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες, οι οποίοι, έχοντας ως πυρήνα της καλλιτεχνικής σκέψης την ανάγνωση, κάνουν τον Κήπο του Μεγάρου να μοιάζει σαν βιβλιοθήκη σε δημόσιο χώρο. Επιμέλεια: Αννα Καφέτση. Εως 16/9. Μέγαρο Μουσικής, Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1.

• «In cineland» βρίσκονται οι Dilemma, που παρουσιάζουν ορχηστρικά θέματα από τη δισκογραφία τους καθώς επίσης μουσικές και τραγούδια που ακούστηκαν σε αγαπημένες ταινίες. Στις 9 μ.μ. Cafe Νομισματικού Μουσείου, Πανεπιστημίου 12.

• Ο Λεωνίδας Μπαλάφας και ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης σε μια κοινή συναυλία με κέφι και γούστο. Πολυχώρος Λιπασμάτων, Γρ. Λαμπράκη 38, Δραπετσώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή