Τέσσερις συλλήψεις για πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στη Ζάκυνθο

Τέσσερις συλλήψεις για πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στη Ζάκυνθο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τέσσερις συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ, μετά τους χθεσινούς πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στη Ζάκυνθο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:30 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν αστυνομικοί με πολιτικά, στο πλαίσιο επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, δέχθηκαν πυρά από άτομο που επέβαινε σε Ι.Χ., μαζί με ακόμη τρεις επιβάτες, στην περιοχή του Λαγανά.

Ο δράστης, οδηγός του οχήματος, συνελήφθη λίγο αργότερα έπειτα από καταδίωξη. Πρόκειται για 29χρονο Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και ένα πιστόλι Zastava.

Οι άλλοι τρεις επιβάτες του οχήματος, ακόμη ένας 29χρονος Αλβανός και δύο Ελλήνες (μια 24χρονη και ένας 29χρονος), συνελήφθησαν στο λιμάνι της Κυλλήνης, όπου είχαν φτάσει στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη Ζάκυνθο με το φέρι μποτ της γραμμής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι οι τέσσερις συλληφθέντες δεν σχετίζονταν με την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που βρισκόταν σε εξέλιξη, αλλά πιθανότατα πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών θεωρώντας ότι πρόκειται για μέλη αντίπαλης συμμορίας. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή