Γεύσεις ευτυχίας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι οι καλοί χωράνε στο αχανές ιταλικό εστιατόριο των 4.500 τ.μ.

La Felicità (σ.σ. Η ευτυχία), που άνοιξε πρόσφατα στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού και διεκδικεί τα πρωτεία του μεγαλύτερου εστιατορίου στην Ευρώπη.

Παρά το μέγεθός του, αναδίδει μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας χάρη στο γεγονός ότι είναι χωρισμένο σε επιμέρους χώρους και μικρές φινετσάτες γωνιές.

Ανάλογα με τις ορέξεις σας, εδώ θα γευτείτε από ξεροψημένη φοκάτσια και ναπολιτάνικη πίτσα στον ξυλόφουρνο μέχρι κρεατικά στη σχάρα.

Για ποτό καθίστε στην μπιραρία ή στο κοκτέιλ μπαρ και το καλοκαίρι πάρτε το στο χέρι, για να το απολαύσετε στην πελώρια πλακόστρωτη αυλή που θυμίζει ιταλική πιάτσα.

Εκεί θα συναντήσετε και το κλασικό καροτσάκι του παγωτατζή να περιφέρεται, σερβίροντας σπιτικό παγωτό.

Τα Σαββατοκύριακα, στον εσωτερικό χώρο τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, ενώ στην αυλή οι γονείς απολαμβάνουν brunch μετά μουσικής.

Τα καλοκαιρινά βράδια, τέλος, η αυλή μετατρέπεται σε συναυλιακό χώρο με μουσικά σχήματα και DJs που ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ.

www.lafelicita.fr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή