Προσαγωγή τριών υπόπτων για το περιστατικό στο Λόφο Φιλοπάππου

Προσαγωγή τριών υπόπτων για το περιστατικό στο Λόφο Φιλοπάππου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο υπήκοοι Πακιστάν που φέρονται να ευθύνονται για τον θάνατο του 25χρονου Νίκου Μουστάκα τη νύχτα της 15ης Αυγούστου, εντοπίστηκαν χθες το βράδυ στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη χώρα. Ενας τρίτος ιρακινός συνεργός τους εντοπίστηκε και προσήχθη στην Αττική. Οι τρεις ύποπτοι μεταφέρθηκαν για ανάκριση στη ΓΑΔΑ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φέρονται να κατέληξαν στην ταυτότητά τους μετά προσαγωγές αλλοδαπών και χάρη στη μαρτυρία της 23χρονης Πορτογαλίδας φίλης του θύματος και μοναδικής αυτόπτη μάρτυρος της επίθεσης που δέχθηκαν αυτή και ο άτυχος νεαρός στον λόφο του Φιλοπάππου, τη νύχτα του Δεκαπενταύγουστου.

Νωρίτερα χθες, αρμόδιο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. είχε επιβεβαιώσει μιλώντας στην «Κ» ότι υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις για την ταυτότητα των δραστών, ενώ άλλη αστυνομική πηγή, είχε αποκαλύψει ότι γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό των υπόπτων εκτός Αττικής, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι μετά τον θάνατο του 25χρονου οι ύποπτοι είχαν προσπαθήσει να διαφύγουν. Από την πρώτη στιγμή, ρόλο-κλειδί στην υπόθεση είχε διαδραματίσει η φίλη του Νίκου Μουστάκα, η οποία, το διάστημα που έχει μεσολαβήσει μέχρι χθες, είχε κληθεί ουκ ολίγες φορές να αναγνωρίσει τους δράστες είτε μεταξύ αλλοδαπών που προσάγονται σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. είτε σε φωτογραφίες σεσημασμένων που έχουν συλληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν για ληστείες στην περιοχή του Φιλοπάππου. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας από βράχο δέκα μέτρων στη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι που δέχθηκαν αυτός και η νεαρή φίλη του από αλλοδαπούς με κίνητρο τη ληστεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή