Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιορτάζει 45 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και εμφανίζεται στο δημοτικό στάδιο του Πύργου Ηλείας στις 9.30 μ.μ. Πύργος.

• Οι Onirama, δημοφιλείς στον χώρο της ποπ σκηνής, γιορτάζουν τα μουσικά τους γενέθλια ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα. Στις 10 μ.μ. Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης.

• Και τα μπαρ έχουν τα γενέθλιά τους, όπως ο «Ιππόκαμπος», που γιορτάζει 30 χρόνια με μουσικές στην άμμο και λάιβ εμφανίσεις. Σήμερα οι Νίκος Γιακουμάκης, Πέτρος Βασιλείου και Δημ. Αντωνιάδης παρουσιάζουν ελληνικό και ξένο πρόγραμμα. Στις 9 μ.μ. Beach bar «Ιππόκαμπος», Αλυκές, Χαλκίδα.

• Η ατομική έκθεση του Νίκου Κρυωνίδη «#animalinsticts» συνεχίζεται στην γκαλερί Nord με έργα σε χαρτί και μουσαμά. Δουλειά του καλλιτέχνη παρουσιάζεται επίσης στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Πλατεία Ρολογιού, Σπέτσες.

• Το Park Your Cinema παρουσιάζει στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος τη θρυλική σατιρική κωμωδία του Γούντι Αλεν «Μπανάνες» σε ένα από τα πιο δροσερά wide open spaces της πόλης. Στις 9 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Συγγρού 364.

• Το Summer Camp του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης επιστρέφει για ένα ακόμη «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης» με πρόγραμμα που περιλαμβάνει εικαστικές και μουσικοθεατρικές δράσεις, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία και εξορμήσεις στη φύση. Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected]. Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή