ΑΤΖΕΝΤΑ

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

ΜΑΡΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται στον Πύργο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

• Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιορτάζει 45 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και εμφανίζεται στο δημοτικό στάδιο του Πύργου Ηλείας στις 9.30 μ.μ. Πύργος.

• Οι Onirama, δημοφιλείς στον χώρο της ποπ σκηνής, γιορτάζουν τα μουσικά τους γενέθλια ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα. Στις 10 μ.μ. Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης.

• Και τα μπαρ έχουν τα γενέθλιά τους, όπως ο «Ιππόκαμπος», που γιορτάζει 30 χρόνια με μουσικές στην άμμο και λάιβ εμφανίσεις. Σήμερα οι Νίκος Γιακουμάκης, Πέτρος Βασιλείου και Δημ. Αντωνιάδης παρουσιάζουν ελληνικό και ξένο πρόγραμμα. Στις 9 μ.μ. Beach bar «Ιππόκαμπος», Αλυκές, Χαλκίδα.

• Η ατομική έκθεση του Νίκου Κρυωνίδη «#animalinsticts» συνεχίζεται στην γκαλερί Nord με έργα σε χαρτί και μουσαμά. Δουλειά του καλλιτέχνη παρουσιάζεται επίσης στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Πλατεία Ρολογιού, Σπέτσες.

• Το Park Your Cinema παρουσιάζει στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος τη θρυλική σατιρική κωμωδία του Γούντι Αλεν «Μπανάνες» σε ένα από τα πιο δροσερά wide open spaces της πόλης. Στις 9 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Συγγρού 364.

• Το Summer Camp του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης επιστρέφει για ένα ακόμη «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης» με πρόγραμμα που περιλαμβάνει εικαστικές και μουσικοθεατρικές δράσεις, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία και εξορμήσεις στη φύση. Δηλώσεις συμμετοχής στο info@ekedisy.gr. Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ