Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

(…) Το 2015, με το άλμπουμ «Unbreakable» έδειξε ότι μπορεί, ακόμη και σήμερα, να συναρπάσει τους φαν της μουσικής της – και, ίσως, να τους ανανεώσει. Η Τζάνετ Τζάκσον κυκλοφόρησε ένα καινούργιο κομμάτι, με τον τίτλο «Made for now», το οποίο συνοδεύεται από βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Ντέιβ Μέιερς. Αραγε, περιμένουμε καινούργιο δίσκο από την ίδια; Ποιος ξέρει…

(…) Τίτλοι τέλους πέφτουν έπειτα από 12 σεζόν στη δημοφιλέστατη σειρά του CBS «The Big Bang Theory». Οπως διευκρίνισε ο δημιουργός του σόου, Τσακ Λόρι (φωτ.), «σκοπεύουμε να παραδώσουμε έναν τελευταίο κύκλο, ο οποίος θα φέρει ένα επικό δημιουργικά φινάλε στο “Big Bang Theory”». Η σειρά που θεωρείται ό,τι πιο επιτυχημένο στο είδος του sitcom μετά τα «Φιλαράκια», θα συμπληρώσει 279 επεισόδια και θα γίνει έτσι η μακροβιότερη (γυρισμένη με παραπάνω από μία κάμερα) στην ιστορία της τηλεόρασης. Φυσικά, σε αυτήν τη μακρά πορεία, οι πρωταγωνιστές της πρόλαβαν να γίνουν πασίγνωστοι και να εμπλουτίσουν με πολλά μηδενικά τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

(…) Αλλο ένα διάσημο όνομα έρχεται να προστεθεί στο ήδη πλουσιότατο καστ της επερχόμενης ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο με τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood». Πρόκειται για τη Λένα Ντάναμ (φωτ.), δημιουργό και πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Girls», η οποία θα συμπληρώσει στο σετ τους Λεονάρντο ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκο Ρόμπι, Αλ Πατσίνο, Ντακότα Φάνινγκ και αρκετούς ακόμη σταρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή